Buitenbioscoop bij Hotel De Bilderberg

Geniet in de openlucht van de film WILD

In het voorjaar van 2018 was de film WILD - Bonte families op de Veluwe te zien in 60 bioscopen door heel Nederland. Inmiddels is de film uit de bioscopen verdwenen maar op 14 september kunt u bij Hotel De Bilderberg in Oosterbeek de film in de openlucht bekijken. Het hotel heeft verschillende arrangementen voor u samengesteld.

De verschillende arrangementen

Met overnachting & diner

Bezoek op 14 september de buitenbioscoop WILD - Bonte families op de Veluwe. Geniet voorafgaand aan de film van een heerlijk diner en blijf vervolgens in Hotel De Bilderberg overnachten.

Voor
€178,00
per verblijf met 2 personen

Reserveer via email

Met diner

Op 14 september wordt de film WILD - Bonte families op de Veluwe buiten op een groot scherm gedraaid. Combineer het bezoek aan de film met een heerlijk diner in Hotel De Bilderberg.

Voor
€40,00
per persoon

Reserveer via email

Los kaartje

Het grasveld voor Hotel De Bilderberg is de locatie op 14 september 2018. Geniet deze avond van de buitenbioscoop waar de film WILD - Bonte families op de Veluwe wordt gedraaid.

Voor
€7,50
per persoon

Reserveer via email

Over WILD

In WILD volgt de kijker gedurende de vier jaargetijden de verhalen van drie hoofdrolspelers: de vos, het edelhert en het wilde zwijn. Men ziet de dieren jongen krijgen, die opgroeien naar volwassenheid. Kleinere rollen zijn voor de raaf, buizerd en ijsvogel. Bij de ijsvogel mogen we binnenkijken in het nest en met de buizerd vliegen we mee over de verschillende landschappen van de Veluwe. Al met al spectaculaire beelden die men normaal niet ziet. En niet kúnt zien, omdat filmmaker Luc Enting speciale toestemming kreeg om te filmen in gebieden die niet toegankelijk zijn.