Huisdieren bij Bilderberg

Ook uw trouwe viervoeter is welkom

Hotel De Bilderberg

In Hotel De Bilderberg zijn honden van harte welkom. De toeslag hiervoor bedraagt €25 per nacht. Op uw hotelkamer is er ruimte voor één hond. Wij verzoeken u vriendelijk om een bench mee te nemen welke u op de hotelkamer kunt plaatsen. Houdt u er rekening mee dat honden niet zijn toegestaan in de restaurants.

Het hotel

Bilderberg Hotel De Bovenste Molen

Bij Bilderberg Hotel De Bovenste Molen zijn huisdieren van harte welkom. Hiervoor geldt een toeslag van €25 per nacht. Geeft u alstublieft tijdig aan dat u uw huisdier mee wilt nemen tijdens uw verblijf.

Bilderberg Hotel De Buunderkamp

Tijdens een verblijf in Bilderberg Hotel De Buunderkamp mag uw trouwe viervoeter niet ontbreken. Uw hond is welkom in uw hotelkamer en in lounge. Honden zijn niet toegestaan in ons restaurant. Indien u een bench heeft voor uw hond dan verzoeken u vriendelijk om deze mee te brengen. De kosten bedragen €25 per nacht. Er geldt een maximum van 1 hond per kamer.

Bilderberg Europa Hotel

Huisdieren zijn toegestaan in Bilderberg Europa Hotel. Hiervoor geldt een toeslag van €25 per nacht. Geeft u alstublieft tijdig aan dat u uw huisdier mee wilt nemen tijdens uw verblijf.

Bilderberg Garden Hotel

In Bilderberg Garden Hotel zijn er 2 huisdieren per kamer toegestaan. De toeslag bedraagt €15,00 per huisdier per nacht. De dieren dienen in een bench te verblijven en mogen niet alleen achter gelaten worden op de kamer.

Bilderberg Résidence Groot Heideborgh

In Bilderberg Résidence Groot Heideborgh zijn huisdieren helaas niet toegestaan.

Bilderberg Château Holtmühle

In Bilderberg Château Holtmühle zijn huisdieren toegestaan. De toeslag bedraagt €25 per huisdier per nacht. Geeft u alstublieft tijdig aan dat u uw huisdier mee wilt nemen tijdens uw verblijf.

Bilderberg Hotel Jan Luyken

In Bilderberg Hotel Jan Luyken zijn 2 huisdieren per kamer toegestaan. De toeslag bedraagt hiervoor €25,00 per huisdier per nacht. Houdt u er rekening mee dat honden helaas niet welkom zijn in de ontbijtzaal. Daarnaast verzoeken wij u uw huisdier niet alleen te laten op de hotelkamer.

Bilderberg Hotel De Keizerskroon

In Bilderberg Hotel De Keizerskroon zijn huisdieren toegestaan. De toeslag bedraagt hiervoor €25 per huisdier per nacht.

Bilderberg Hotel Klein Zwitserland

Tijdens een verblijf in Bilderberg Hotel Klein Zwitserland mag uw trouwe viervoeter niet ontbreken. De kosten hiervoor bedragen €25 per nacht. Uw hond is welkom in uw hotelkamer en in de lounge. Honden zijn niet toegestaan in ons restaurant.

Bilderberg Hotel De Klepperman

In Bilderberg Hotel De Klepperman zijn huisdieren niet toegestaan.

Bilderberg Landgoed Lauswolt

In het Koetshuis van Bilderberg Landgoed Lauswolt zijn maximaal 2 huisdieren per kamer toegestaan. Hiervoor wordt een toeslag van €25,00 per huisdier per nacht voor gerekend.

Bilderberg Parkhotel

Uw huisdier is welkom bij Bilderberg Parkhotel. Hiervoor wordt een toeslag van €25 per huisdier per nacht voor gerekend

Bilderberg Hotel ’t Speulderbos

Honden zijn in Bilderberg Hotel ’t Speulderbos van harte welkom, tegen een toeslag van €17,50 per huisdier per nacht. De kosten die in rekening worden gebracht zijn niet enkel de schoonmaakkosten maar tevens zijn er ook extra’s inbegrepen. Er zijn maximaal 2 huisdieren op een kamer toegestaan.

Bilderberg Hotel Wientjes

In Bilderberg Hotel Wientjes zijn er 2 huisdieren per kamer toegestaan. De toeslag bedraagt €25 per huisdier per nacht. Geeft u alstublieft tijdig aan dat u uw huisdier mee wilt nemen tijdens uw verblijf. Houdt u er rekening mee dat honden van harte welkom zijn in het Grand Café, maar niet in Restaurant W.

Bilderberg Hotel Wolfheze

In Bilderberg Hotel Wolfheze  zijn honden van harte welkom. De toeslag hiervoor bedraagt €25 per nacht. Om het uw viervoeter aan niets te laten ontbreken wordt er een kleedje met een voerbak op de kamer geplaatst. Deze dienen bij vertrek op de kamer te blijven.

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

In Bilderberg Kasteel Vaalsbroek is er 1 huisdier is toegestaan tegen een toeslag van €25 per nacht. Deze toeslag is €45 per verblijf als u voor meer dan 1 nacht reserveert. Geeft u alstublieft tijdig aan dat u uw huisdier mee wilt nemen tijdens uw verblijf.