Arrangementen voor actievelingen

Geheel verzorgde activiteiten beleef je bij Bilderberg

Op zoek naar een verblijf vol rust en ruimte? Ontdek de arrangementen in de wonderlijke omgeving van de Bilderberg hotels. Van een fiets arrangement inclusief ontbijt en snackpakket, naar een golf arrangement met een culinair diner aansluitend. Mocht u de voorkeur geven aan meer ontspanning, bekijk dan ons Golf & Welness arrangement. Zo voorziet Bilderberg in uw behoefte tijdens uw verblijf!

 • Diverse activiteiten
 • Hotels in een prachtige omgeving
 • Verblijf aansluitend op uw activiteit
 • Arrangementen combineren mogelijk

Populaire arrangementen

Specials

Fiets arrangement met verblijf bij 4 Bilderberg hotels

1. Résidence Groot Heideborgh

In het hotel Résidence Groot Heideborgh staat genieten centraal. Omringd door de prachtige bossen van de Veluwe en vlakbij het gezellige Garderen komt u in dit recent gerenoveerde hotel helemaal tot rust. Ga wandelen of fietsen in de prachtige omgeving van Garderen en verken zo de prachtige bossen en gezellige dorpjes. Om vervolgens heerlijk te overnachten in één van onze comfort kamers, één van onze luxe en ruime hotelkamers, onze hotelsuite met dakterras of onze Luxe Familiesuite.

Meer informatie

2. Hotel De Keizerskroon

Kom voor een vorstelijk verblijf naar Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn. Na een korte wandeling door de schitterende omgeving staat u aan de ene kant midden in het chique centrum van Apeldoorn en aan de andere kant oog in oog met het wild in Kroondomein Het Loo. Maak een wandeling of fietstocht door de prachtige, groene omgeving. In Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn komt u heerlijk tot rust en zal het u aan niets ontbreken! 

Meer informatie

3. Hotel De Bilderberg

Vlakbij Arnhem, verscholen in de prachtige bossen van de Veluwe, ligt Hotel De Bilderberg. Wanneer u de groene oprit van het statige hotel oprijdt weet u het al: dit wordt genieten in rust en luxe. Het historische landgoed van Hotel De Bilderberg ligt midden in het schitterende Veluwse bos. En wilt u shoppen of cultuur opsnuiven in Arnhem? Met de bus of de auto bent u binnen een kwartier in het centrum van Arnhem.

Meer informatie

4. Hotel 't Speulderbos

Hotel 't Speulderbos in Garderen ligt midden in de weldadige natuur van de Veluwe en combineert luxe en charme in een rustige omgeving. De groene omgeving van ’t Speulderbos biedt alle ruimte om te fietsen of te wandelen. Restaurant ’t Speulderbos verrast u graag met een culinair diner. Hotel ’t Speulderbos mag dan vol leven zijn, de rust die we bieden maakt dat u zich weer geheel op kunt laden. 

Meer informatie

Even ertussenuit

Wat je écht moet zien in de omgeving van onze hotels

1. Nationaal Park De Hoge Veluwe

Verblijft u in één van de Bilderberg hotels op de Veluwe? Plan dan zeker een bezoekje naar Nationaal Park De Hoge Veluwe. Nationaal Park De Hoge Veluwe is het grootste aaneengesloten en actief beheerde natuurgebied van Nederland dat maar liefst een oppervlakte heeft van 54 km². Kom tot rust in deze prachtige omgeving en geniet van de kleurrijke bossen, uitgestrekte weides en idyllische zandverstuivingen.

2. Paleis Het Loo

Bij een verblijf aan Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn mag een bezoek aan Paleis Het Loo niet ontbreken. Dit ruim 300 jaar oude Paleis ademt sfeer en karakter. Neem een rondleiding door het gerenoveerde paleis en bewonder de prachtige paardenstallen en tuinen, deze zijn tussen april en september geopend. Ook is het mogelijk om vanaf het dak van het Paleis de tuinen te bezichtigen. Het bezoeken waard!

Klik hier voor onze blog

3. Kröller Müller Museum

Houdt u van een cultureel uitstapje tijdens uw verblijf in onze hotels? Dan is het Kröller Müller Museum op de Veluwe echt wat voor u! Het Kröller Müller Museum in Otterlo is een goede keuze voor een culturele uitstap. Het museum staat bekend om de omvangrijke collecties van Vincent van Gogh. Ook vele andere werken zijn hier te bewonderen, zoals Picasso en Piet Mondriaan. 

Beoordelingen

Wat onze gasten over Bilderberg schrijven

“Het hotel heeft een rustgevende ligging, je komt er helemaal tot rust. De kamers zijn op en top comfort en ook op de hygiëne is niks aan te merken....”                 Kaylee  Hotel 't Speulderbos  -  9,2 / 10 

Lees meer beoordelingen

5 redenen voor onze actieve arrangementen

 • 1. Meer energie

  • Van de buitenlucht wordt je energieker
 • 2. Minder stress

  • Bewegen zorgt ervoor dat stress vermindert
 • 3. Verbeterde geestelijke gezondheid

  • De buitenlucht verbeterd de geestelijke gezondheid
 • 4. Lagere bloeddruk

  • Voldoende bewegen verlaagt de bloeddruk
 • 5. Creatiever

  • Van bewegen in de buitenlucht wordt je creatiever

Opzoek naar wat anders?

Geïnteresseerd in andere arrangementen bij Bilderberg? Geen zorgen, wij helpen u graag!

U kunt contant opnemen met het hotel waar u gaat logeren via e-mail of telefoon. Wij zullen u verder persoonlijk helpen bij het vinden van een geschikte activiteit die voldoet aan uw wensen. Of neem eens een kijkje bij de andere arrangementen op onze website.

U krijgt binnen één werkdag reactie.