Herfstvakantie bij Bilderberg

Bijzondere herfst arrangementen

Er even tussen uit in de herfstvakantie? Geniet van de veelzijdigheid in één van de Bilderberg hotels. Zoals een frisse neus halen op de Veluwe tot aan wandelen door één van de bruisende steden. Daarnaast worden er verschillende arrangementen aangeboden, zoals een wellness arrangement om tot rust te komen. Liever iets actiefs? Bekijk dan het actieve arrangement. 

  • Diverse activiteiten
  • Hotels in een prachtige omgeving
  • Verblijf aansluitend op uw activiteit
  • Arrangementen combineren mogelijk

Relax arrangement

Actief arrangement

Even ertussenuit

Wat je écht moet zien in de omgeving van onze hotels

1. Nationaal Park De Hoge Veluwe

Verblijft u in één van de Bilderberg hotels op de Veluwe? Plan dan zeker een bezoekje naar Nationaal Park De Hoge Veluwe. Nationaal Park De Hoge Veluwe is het grootste aaneengesloten en actief beheerde natuurgebied van Nederland dat maar liefst een oppervlakte heeft van 54 km². Kom tot rust in deze prachtige omgeving en geniet van de kleurrijke bossen, uitgestrekte weides en idyllische zandverstuivingen.

2. Paleis Het Loo

Bij een verblijf aan Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn mag een bezoek aan Paleis Het Loo niet ontbreken. Dit ruim 300 jaar oude Paleis ademt sfeer en karakter. Neem een rondleiding door het gerenoveerde paleis en bewonder de prachtige paardenstallen en tuinen, deze zijn tussen april en september geopend. Ook is het mogelijk om vanaf het dak van het Paleis de tuinen te bezichtigen. Het bezoeken waard!

Klik hier voor onze blog

3. Kröller Müller Museum

Houdt u van een cultureel uitstapje tijdens uw verblijf in onze hotels? Dan is het Kröller Müller Museum op de Veluwe echt wat voor u! Het Kröller Müller Museum in Otterlo is een goede keuze voor een culturele uitstap. Het museum staat bekend om de omvangrijke collecties van Vincent van Gogh. Ook vele andere werken zijn hier te bewonderen, zoals Picasso en Piet Mondriaan. 

Herfstvakantie met het gezin

Gezellig met het gezin op vakantie? Dit kan bij Hotel Bilderberg. Op sommige kamers is het mogelijk om extra (kinder)bedden te plaatsen. Daarnaast is het mogelijk om een familiekamer of kamer met tussendeur te boeken. Ook staat er op elke menukaart een kindermenu! Kijk voor meer informatie bij familie arrangementen.  

 

Familie arrangementen

Opzoek naar wat anders?

Geïnteresseerd in andere arrangementen bij Bilderberg? Geen zorgen, wij helpen u graag!

U kunt contact opnemen met het hotel waar u wilt verblijven via e-mail of telefoon. Wij zullen u verder persoonlijk helpen bij het vinden van een geschikte activiteit die voldoet aan uw wensen. Of neem eens een kijkje bij de andere arrangementen op onze website.

U krijgt binnen één werkdag reactie.