Bilderberg hotels

Why settle for less?

Onze hotels staan verspreid door het hele land; van het zuidelijkste puntje van Nederland tot de drukte van de randstad en de rust van de veluwe. Tijdens een verblijf bij ons, staan service, persoonlijke aandacht, vakmanschap en prachtige locaties centraal. Elk verblijf, privé of zakelijk, is bij ons een beleving op zich. Midden in een bruisende stad, of verscholen in de natuur met alle rust en ruimte. Waar wij u ook mogen verwelkomen, u kunt altijd rekenen op een unieke ervaring.

  • Service
  • Persoonlijke aandacht
  • Vakmanschap
  • Prachtige locaties
  • Bruisende steden
  • Rust en ruimte

Onze toplocaties

Bij deze Bilderberghotels wilt u een keer zijn geweest

Kasteel Vaalsbroek

Kasteel Vaalsbroek is gelegen in het meest zuidelijke puntje van Nederland. Op het eeuwen oude landgoed kunt u helemaal tot rust komen en genieten van de natuur in onze kasteeltuin. Geniet van een heerlijk lokaal en biologisch diner in ons restaurant 'In de Oude Watermolen'. Ga er op uit in de glooiende heuvels, groene bossen en uitgestrekte velden. Bezoek het Drielandenpunt of de steden Aken, Maastricht en Valkenburg voor de ultieme combinatie tussen ontspanning en cultuur.

Bekijk hier de arrangementen

Kasteel Vaalsbroek

Hotel De Bilderberg

Door de rijke geschiedenis en prachtige ligging, is Hotel De Bilderberg een geweldige locatie om te overnachten. Duik in de historie van het gebouw dat start in de 18e eeuw en vandaag de dag nog steeds een fenomeen in de politieke wereld is. Ga op pad en geniet van de schoonheid van de Veluwe tijdens een fiets- of wandeltocht of ga shoppen en cultuur snuiven in Arnhem. Heerlijk tot rustkomen of lekker op pad, er is voor ieder wat wils!

Bekijk hier de arrangementen

Hotel De Bilderberg

Het Parkhotel

Gelegen in het Museumkwartier, aan het Museumpark, vindt u ons Parkhotel. Dit hotel uit 1922 is gespaard gebleven tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hierdoor kunt u vandaag de dag de klassieke olieverfschilderijen zien in onze bar, lobby en restaurant. Tijdens uw verblijf in deze bruisende stad met beroemde musea, gezellige winkelstraten, talloze restaurants en de grootste haven van Europa, kunt u heerlijk tot rust komen in een van de prachtige parken van Rotterdam.

Bekijk hier de arrangementen

Parkhotel Rotterdam

Contact

Hebt u nog vragen, of wilt u meer weten? Hier kunt u de contactgegevens van al onze hotels vinden.

  • E-mail of telefonisch
  • Binnen 1 werkdag reactie
  • Contact per hotel
  • Contact hoofdkantoor

Contactgegevens