Bilderberg Château Holtmühle

Sfeer, stijl en volop gastvrijheid in een authentiek Middeleeuws kasteel.

Bekijk alle foto's

Kinderen bij Château Holtmühle

Samen met de hele familie genieten van een ontspannen verblijf bij Bilderberg Château Holtmühle? Ook kinderen zijn bij Bilderberg meer dan welkom! Bij een overnachting met ontbijt betaalt u voor kinderen tot en met 11 jaar alleen voor de eventuele kosten voor het bijzetten van een extra (kinder)bed. Bij arrangementen (een overnachting met diner of andere extra's) betaalt u voor kinderen een gereduceerd tarief.

Met de kinderen genieten in Limburg

Samen wandelen, fietsen en ontdekken

Het schitterende Limburgse heuvellandschap is het hele jaar door prachtig om te bewonderen. Wandelen of fietsen over uitgestrekte heuvelvelden en door de eindeloze bossen. Breng een bezoek aan het nabij gelegen Ballorig of Toverland.

Kindvriendelijke extra's

Bij Château Holtmühle

Familiekamers

Château Holtmühle beschikt over een grote familiekamer met maximaal twee bijzetbedden. De kamer heeft geen tussendeur.

Kinderbed

Afhankelijk van de hotelkamer kunnen er maximaal twee extra kinderbedjes geplaatst worden. Er kunnen ook extra bedden van normaal formaat kunnen bijgezet worden. Aan het plaatsen van extra bedden zijn kosten verbonden.

 

Oppas

Het is mogelijk een oppas te regelen bij het hotel, dit is wel op aanvraag.

Eten en drinken

Het ontbijtbuffet van Bilderberg bestaat uit een brede variatie van verse broodjes en beleg, yoghurt en vers fruit en vruchtensappen. Genoeg om voor iedereen een heerlijk ontbijt samen te stellen! Kinderstoeltjes zijn beschikbaar.

Verhuur kinderfietsen

Het huren van kinderfietsen is mogelijk op aanvraag. Het is mogelijk om kinderstoeltjes voor op een volwassenen fiets te huren, dit is geheel gratis.

Service

Bij Château Holtmühle kunt u met de telefoon op uw hotelkamer een babyfoonverbinding maken met de receptie.

Billy Bilderberg

Bij het inchecken in het hotel van uw keuze ontvang(en)t uw kind(eren) het spannende stripboek "Het raadsel van de Verdwenen Kroon". Met dit stripboek zal uw kind zich niet snel vervelen. Puzzels, raadsels, het Bilderberg kindermenu, een kleurplaat (uiteraard ontvangt uw kind ook potloodjes van ons!) en natuurlijk hoofdpersoon Billy Bilderberg die samen met zijn vriendinnetje een spannend avontuur in een Bilderberg hotel beleeft.

Kinderattracties

In de omgeving van Château Holtmühle

Ballorig Venlo

Spelen, springen, klimmen, klauteren en kruipen. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven bij Ballorig. Urenlang kunnen zij spelen met een eindeloze fantasie. Al 16 jaar lang is Ballorig het leukste overdekte speelparadijs van Nederland en Duitsland.

 

Toverland

Een dag naar Toverland zal een onvergetelijke ervaring worden voor u en voor de kinderen! Het attractiepark heeft de leukste attracties voor zowel jong en oud. Uniek, sprankelend, verrassend en een vleugje magie zijn kenmerkend voor een dag in Toverland.

 

Speelpark Klein Zwitserland

Speelpark Klein Zwitserland is nabij het hotel gelegen, in Tegelen. De kinderen kunnen op ontdekking in het Avonturenbos en Piratenland of spelen in het zwembad. Het Speelpark is zelfs uitgeroepen door de ANWB als top 3 van de leukste uitjes in Limburg in 2013!