De perfecte mix voor uw meeting

Spaar voor een KitchenAid mixer bij Europa Hotel Scheveningen

Op zoek naar de perfecte locatie voor uw meeting of event? Bilderberg Europa Hotel Scheveningen biedt de juiste mix van inspiratie, sfeer en service om iedere bijeenkomst bijzonder te maken. Zo staat onze Maître B’ voor u klaar om alles tot in de puntjes te verzorgen en kleuren wij met Color Your Event uw meeting in iedere gewenste kleur. Niet voor niets zijn wij in 2018 uitgeroepen tot beste meetinglocatie tot 250 personen bij de Nationale Meeting Award.

SPAAR NU VOOR UW EIGEN MIXER

Spaar nu voor een KitchenAid mixer. De KitchenAid mixer is de musthave voor iedere keuken. Van bakliefhebbers tot design lovers en wie dol is op experimenteren met nieuwe, lekkere recepten, tot iedereen die gewoon graag zelf iets maakt.

Wegens succes verlengd! Reserveer tot en met maart 2020 uw meeting en spaar al vanaf € 1.000 voor uw eigen mixer.

Vergaderen aan het strand

Europa Hotel Scheveningen

Het Bilderberg Europa Hotel is makkelijk bereikbaar, dichtbij Schiphol en Rotterdam The Hague Airport en een locatie die de mogelijkheid biedt voor inspannende en ontspannende teamactiviteiten. Gelegen in Den Haag; de enige Nederlandse stad aan zee. Aan de brede boulevard en op steenworpafstand van het Noordzeestrand, bieden wij u de persoonlijke service die u zoekt!

Colour Your Event

Naast 174 kamers biedt het hotel een rijk uitgerust conferentiecentrum. De inspirerende vergaderruimtes zijn allen voorzien van het Philips Daylight system waardoor er altijd de perfecte sfeer gecreëerd wordt. Uniek is de ‘Colour your event’ mogelijkheid; de ontvangstruimte en de grootste ruimte (210 personen) kunnen in tweeduizend verschillende tinten opgelicht worden.

SALT Coastal Bistro & Bar

In het vernieuwde restaurant SALT van het Europa Hotel word je verrast door smaakvolle gerechten, waarbij er subtiel gebruik gemaakt wordt van bijzondere soorten zout. In SALT is het ontspannen dineren en genieten, door te proeven, te eten en te delen. Alle voor- en hoofdgerechten zijn als ‘tasting’ (halve portie), normaal of ‘sharing’ (anderhalve portie) te bestellen.

Winnaar Nationale Meeting Award 2018

Het Bilderberg Europa Hotel is in 2018 verkozen tot de winnaar van de Nationale Meeting Award; de beste meetinglocatie in de categorie L (tot 250 personen).

VOORWAARDEN

 • Geldig voor definitieve vergaderingen die voor 31 maart 2020 plaatsvinden bij het Bilderberg Europa Hotel
 • Geldig voor nieuw gemaakte reserveringen
 • Al vanaf € 1.000 omzet exclusief commissies of kortingen, spaart u voor uw eigen mixer
  • Bij omzet vanaf €  7.000: KitchenAid Classic Mixer
  • Bij omzet vanaf € 12.000: KitchenAid Artisan
  • Bij omzet vanaf € 17.000: KitchenAid Heavy Duty
 • Maximaal één per boeking
 • Op basis van beschikbaarheid en levering
 • Bilderberg Europa Hotel Scheveningen behoudt het recht om het type mixer aan te passen
 • Alleen geldig in combinatie met vergaderen
 • Actie is niet geldig op omzet vanuit derden (kortingsvouchers, externe huur van apparatuur, restaurants, vervoer etc.)

Reserveer nu uw vergadering

Reserveer nu uw zakelijke bijeenkomst in het Bilderberg Europa Hotel Scheveningen. Reserveren is mogelijk via europa.banquet@bilderberg.nl of via +31(0)70 416 95 95. Ons team staat graag voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw evenement een succes wordt!