Pasen bij Kasteel Vaalsbroek

Vier de Paasdagen in het mooie zuiden op het landgoed van Kasteel Vaalsbroek.

Dit arrangement is op dit moment niet boekbaar.

  • 1 hotel
  • 2 nachten
  • 2 personen
Vanaf €518,00 Prijsoverzicht per verblijf met 2 personen

Geniet van een heerlijk weekend weg tijdens Pasen bij Bilderberg Kasteel Vaalsbroek. Kom tot rust in Zuid Limburg en verblijf twee nachten in een comfortabele kamer. 's Avonds schuift u aan bij ons Kasteeldiner of het Show Cooking Diner Buffet en na een heerlijke nacht staat er een uitgebreid ontbijt voor u te wachten met onder andere verse broden en luxe beleg. Op zondag kunt u samen met uw kinderen paaseieren zoeken, eieren verven en schminken. Wilt u extra ontspannen? Neem dan een bezoekje aan ons recent vernieuwde zwembad, sauna of Turks stoombad. 

  • 2x overnachting
  • 2x uitgebreid paasontbijt
  • 1x Kasteel Diner Experience
  • 1x Show Cooking Diner Buffet

Verblijf van 10 t/m 12 april

Geniet van ons arrangement tot en met Eerste Paasdag.

Reserveer nu

Verblijf van 11 t/m 13 april

Geniet van ons arrangement tot en met Tweede Paasdag.

Reserveer nu

Geniet

van een onvergetelijk verblijf

Culinair genieten

Geniet met het Driedaags Paasarrangement de ene avond van een heerlijk Kasteeldiner en de andere avond staat er een Show Cooking Diner Buffet voor u klaar. Alles wordt voor u speciaal samengesteld met verse ingrediënten en seizoensproducten.

Uitgebreid Paasontbijt

Het uitgebreide Paasontbijt geeft u een veelzijdige start van de dag. Het assortiment bestaat uit diverse ambachtelijke broden van het Vlaamsch Broodhuys, verschillende zoete broodjes, een rijke keuze aan beleg en warme American pancakes. Ook geniet u van vers gesneden fruit, zuivel en een variatie aan warme gerechten.

Luxe en comfort

In het hotel geniet u van verschillende faciliteiten. Ons hotel beschikt over een recent vernieuwd binnenzwembad en sauna, waar u heerliijk kunt ontspannen en bijkomen.

Haal het optimale uit uw Paasdagen

Wilt u dit jaar uw ontspannen weekendje weg combineren met leuke paasactiviteiten? Wij hebben de leukste paasactiviteiten om te ondernemen tijdens het Paasweekend geselecteerd, en enkele zijn wellicht ook te combineren tijdens uw verblijf in Kasteel Vaalsbroek.

Hulp nodig bij uw reservering?

Heeft u vragen over dit arrangement of uw reservering? Wij helpen u graag! Neem contact op met Kasteel Vaalsbroek.

  • Laagste prijsgarantie
  • Geen reserveringskosten
  • Geen creditcard nodig, u betaalt in het hotel

Boek nu