Ontmoet de leveranciers

"Heerlijk & Eerlijk draait om pure smaken, eerlijke en verse ingrediënten van eigen bodem en koken met zo min mogelijk verspilling. Samen met onze chefs heb ik de beste leveranciers geselecteerd. Ik stel ze hier graag aan je voor!"

Rob van HooijdonkOperations Coördinator

Vlaamsch Broodhuys

Vlaams Broodhuys is niet zomaar een bakkerijmerk; het is een symbool van ambacht, kwaliteit en duurzaamheid. Met een sterke toewijding aan hoogwaardige biologische ingrediënten en het vermijden van overbodige toevoegingen, ondersteunt het merk lokale producenten en draagt het bij aan het behoud van zowel de natuur als de lokale economie. Door te kiezen voor Vlaams Broodhuys, krijg je niet alleen de kans om te genieten van heerlijk brood en gebak, maar lever je ook een bijdrage aan een beter voedselsysteem. De vastberadenheid van Vlaams Broodhuys om duurzame praktijken te omarmen verrijkt niet alleen de culinaire ervaring van de gast, maar draagt ook bij aan een grotere maatschappelijke impact. De coöperatie die de Campremy granen levert aan Vlaamsch Broodhuys werkt volgens de methode van 'recolte trace'. Dit betekent dat voor elke zak graan precies bekend is van welke boer het afkomstig is (zelfs van welk perceel), of er pesticiden zijn gebruikt, waar het graan is opgeslagen en bij welke molen het wordt vermalen.

Jan van As

Speciaal voor de horeca, retail en catering heeft Jan van As een exclusief 100% Vis&Seizoen assortiment samengesteld. Dit assortiment omvat vis die in het juiste seizoen is gevangen, afkomstig is van gezonde populaties, duurzaam is gevangen en van uitzonderlijke kwaliteit is.

 

Nice to meat

Nice to Meat gaat met zorg te werk bij het selecteren van de beste vleesrassen van gerenommeerde boerderijen over de hele wereld. Deze boerderijen hechten veel waarde aan dierenwelzijn en zijn hiervoor gecertificeerd. Nice to Meat koopt rechtstreeks bij de boeren in, wat hen in staat stelt een breed assortiment aan exclusief rund-, kalf-, lams- en varkensvlees aan te bieden. Ze vinden het van groot belang dat gasten het verhaal achter elk stuk vlees op hun bord leren kennen.

TLANT Farm Bakery & Kitchen

Tlant omarmt het concept van ketensamenwerking, waarbij authenticiteit, traditie, duurzaamheid en differentiatie centraal staan. Ze erkennen de cruciale maatschappelijke rol die de voedselketen vervult en streven naar een nieuw model dat deze waarden verweeft. Dit nieuwe model legt de nadruk op een nauwere verbinding tussen gezonde voeding, lokale boeren en het land zelf. Tlant gelooft dat deze verbondenheid de basis vormt voor een bloeiend ondernemerschap en ruimte biedt voor het creëren van meerwaarde voor de consument. Hun visie is gericht op evolueren naar een revolutionair krachtsmodel, gebouwd op samenwerking, gemeenschap, consumentgerichtheid en continuïteit.

De Koekfabriek

De Koekfabriek is vastbesloten om iedereen de kans te geven om volledig deel te nemen én bij te dragen aan onze samenleving. Ze zetten zich in - of beter gezegd, hun Koekies - om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een eerlijke kans te bieden. Door het bakken en verpakken van hun (h)eerlijke Koekies, geven ze deze mensen de mogelijkheid om weer actief deel uit te maken van de maatschappij!

Lavazza

Lavazza La Reserva de ¡Tierra! is het resultaat van Lavazza's toewijding aan ethische duurzaamheid, in nauwe samenwerking met de Rainforest Alliance, een NGO die de rechten en het welzijn van arbeidersgemeenschappen bevordert en boerderijen ondersteunt bij het naleven van strikte sociale en milieunormen. Lavazza ¡Tierra! for Planet biedt een hoogwaardige selectie van biologische Arabica koffie, afkomstig uit ongerepte koffieregio's in Afrika en Midden- en Zuid-Amerika. Hierbij voorziet de Lavazza Foundation koffieproducenten van trainingen over landbouwtechnieken om de impact van klimaatverandering te beheersen.

Dilmah thee

Dilmah is veel meer dan alleen een theemerk; het staat synoniem voor duurzaamheid dankzij hun sterke toewijding aan ethische praktijken en milieubehoud. De winst die ze genereren, blijft in Sri Lanka en wordt ingezet om de MJF Charitable Foundation en Dilmah Conservation te financieren. Hiermee ondersteunen ze lokale gemeenschappen, bevorderen ze biodiversiteit en minimaliseren ze hun ecologische voetafdruk. Door samen te werken met Dilmah, geniet je niet alleen van hoogwaardige thee, maar draag je ook bij aan sociale verantwoordelijkheid en milieubewustzijn, wat een positieve impact heeft op zowel consumenten als de planeet.