Winter in the Woods

Het wordt een warme winter bij Hotel De Bilderberg. Een pop-up restaurant bij het hotel brengt je een warme avond in Scandinavische sferen

Deel deze pagina

Van kerstdiner tot nieuwjaarsreceptie en van personeelsfeest tot jaarlijkse kick-off: in de maanden december en januari staat bij iedere organisatie wel een zakelijke bijeenkomst gepland. Maar hoe maak je van dit jaarlijks terugkerend event een meeting waar nog jaren over nagepraat zal worden? Door te zoeken naar verbinding en beleving. Bilderberg biedt daarom dit jaar een nieuw concept aan: Winter in the Woods. Proosten, dineren en vieren in een grote glazen kas in Deense ‘Hygge’ stijl.

Winter in the Woods

Benieuwd hoe het eruit ziet in het pop-up restaurant in de glazen kas? In deze video krijg je een goede sfeerimpressie.

De glazen kas

Op het grasveld voor Hotel De Bilderberg in Oosterbeek, tussen de prachtige bossen, staat tot en met februari een glazen kas, gevuld met lichtjes en warmte. In de kas staan in de sfeer van Hygge – de Deense knusheid – lange, rijk versierde tafels vol smaakvolle gerechten. Hotel De Bilderberg in Oosterbeek is deze winter de plek om samen te komen, te vieren en te proosten.

Het wordt een warme winter!

Hoteldirecteur Janneke van Beuzekom vertelt trots over het idee achter Winter in the Woods. ‘We wilden dit jaar iets bijzonders bieden aan onze zakelijke gasten. In de wintermaanden heb je behoefte aan samenzijn, vieren en proosten. In Denemarken weten ze als geen ander hoe je de koude wintermaanden gezellig doorkomt. Die Scandinavische knusheid, dat in Denemarken Hygge wordt genoemd, wilden we naar ons hotel toe halen.'

Exclusief of aanschuifavonden

Bestaat de groep uit 50 personen of meer? Dan is het mogelijk om de glazen kas exclusief af te huren. Hiermee wordt de kas een perfecte locatie om samen terug te kijken op het afgelopen jaar en de successen te vieren.

Heb je een klein team, maar grote wensen? Kom dan naar de aanschuifavonden. Twee keer in de maand organiseert Hotel De Bilderberg een avondvullend programma dat je niet snel zult vergeten.

Serveren in hygge-stijl
Heerlijk kabouterbrood

Dineren & vermaak

Aan de lange tafels wordt een 'sharing dinner' geserveerd. Heerlijke winterse gerechten met Scandinavische invloeden om samen te proeven en te delen. Wat dacht je van een Scandinavische borrelplank, zalmtaart, traditionele gehaktballetjes of als dessert Kladdkaka (chocoladecake)?

Met muziek, een pubquiz of tafelentertainment wordt de avond helemaal onvergetelijk. En wil je het verder uitbreiden? Dat kan! Denk dan aan een workshop cadeaus inpakken, zelf Glühwein maken of een silent disco.

"Hygge staat voor samenzijn, het gezellig maken en verhalen uitwisselen. Het is onze missie om je deze winter met elkaar in verbinding te brengen en samen successen te vieren."


             Carla-Maessen.png