#outofoffice

Soms gebeurt wat goed is voor je bedrijf, juist buiten je bedrijf

#outofoffice

Soms gebeurt wat goed is voor je bedrijf juist buiten je bedrijf. Kan een wandeling in het bos tot nieuwe inzichten leiden. Of levert een diner met collega’s meer op dan een lange vergadering. Want wil je als mens, team of organisatie verder komen, dan zijn de ingrediënten voor groei vaak buiten de muren van je kantoor te vinden. 

Daar weten we bij Bilderberg alles van.

Wij geloven dat een inspirerende omgeving het beste in je naar boven brengt. Bij Bilderberg ervaar je de rust van de Veluwe, of word je geïnspireerd door de energie van de stad. Vind je de focus die je nodig hebt, of de bijzondere ontmoeting die je verder brengt. Met aandacht en vakmanschap bieden wij de inspiratie om samen te werken, patronen te doorbreken of een sterke toekomst te ontwikkelen op 17 bijzondere meetinglocaties in Nederland. Ga je mee #outofoffice? Lees meer.

Wereldlocaties

Zo zorgden de bijeenkomsten in kunstenaarsvilla Jagtlust in de jaren ’50 en ’60 voor een explosie van creativiteit

Jachtslot Jagtlust was een kunstenaarsvilla die bloeide in de jaren vijftig en zestig en die de Nederlandse cultuur decennialang beïnvloedde. Hoe ontstond de creatieve chemie tussen de gasten? Wat maakte de bijeenkomsten hier zo bijzonder? Wat was het effect hiervan (op lange termijn) - zowel op de carrières van de kunstenaars als op het Nederlands cultuurgoed?

Onze bijzondere locaties

17 bijzondere locaties voor evenementen en zakelijke bijeenkomsten

Zo doorbreek je vastgeroeste werkpatronen

Een out of office ervaring helpt om gewoontes blijvend te veranderen.

In deze aflevering gaan we dieper in op het doorbreken van patronen op het werk. Wanneer is dit nodig? Waar moet je op letten als je met dit doel een bijeenkomst organiseert? En hoe neem je inzichten van buiten weer mee naar binnen?

Mijn #outofoffice: Stefan van Sprang

Hoe behoud een topchef balans én komt hij tot nieuwe ideeën voor zijn gerechten? Chefkok Stefan van Sprang neemt ons in de serie Mijn #outofoffice mee naar de plek waar hij inspiratie krijgt: de groentetuin achter zijn restaurant. "Op momenten dat er even helemaal niets is, word ik creatief."

Meer #outofoffice verhalen

Ontdek hoe inspirerende omgevingen het beste in je naar boven kan brengen

"Ga je mee #outofoffice? Nieuwe energie en inspiratie opdoen om verder te kunnen groeien als organisatie? Ik zit vol ideeën over hoe je dit kan doen - en die deel ik graag met je. Bijvoorbeeld onder het genot van een goede kop koffie."


             Anouk-Keurntjes-transparant-bijgesnedenpng.png

bilderberg momenten

Deel uw mooie #outofoffice momenten op instagram.

Deel uw mooie #outofoffice momenten op instagram. Voeg de tag #outofoffice toe aan uw instagram foto. Iedere week kiezen wij een foto uit om te delen op ons instagram account. volg ons

hoe werkt dit? volg ons