Een warm welkom bij Bilderberg

Informatie over jouw aanstaande verblijf

Al jarenlang is Bilderberg de plek om samen te komen en wat fijn dat we jou mogen ontvangen. Op deze pagina vind je informatie over jouw verblijf bij Bilderberg binnen de huidige maatregelen.

 • TOEGANGSBEWIJS

  • Bij aankomst vragen wij om de QR-code vanuit de CoronaCheck app. Houd ook legitimatie gereed
 • DENK AAN ELKAAR

  • De verplichte 1,5 meter afstand vervalt, maar wij blijven aandacht houden voor elkaar
 • HYGIËNE

  • Wij volgen een strict hygiëne protocol om een veilig verblijf te garanderen
 • ETEN & DRINKEN

  • Onze bars en restaurants zijn momenteel geopend tot uiterlijk 00.00 uur
 • RUIMTE

  • In en om onze hotels is er veel ruimte om veilig samen te komen
 • FACILITEITEN

  • Onze faciliteiten zijn geopend en het maken van een reservering is niet meer nodig

Aankomst & Vertrek

Een warm welkom voor iedereen

Bij aankomst in het hotel vragen wij je om langs te gaan bij onze medewerkers van de receptie. Zij zorgen voor een warm welkom zoals je dat van ons gewend bent. Ook zullen zij, op verzoek van de overheid, vragen naar het coronatoegangsbewijs. Steekproefsgewijs kunnen zij ook vragen naar een paspoort of identiteitskaart. Het aantonen van het toegangsbewijs kan zowel via de CoronaCheck App als middels een geprinte versie van de QR-code. Volgens de richtlijnen van het RIVM kunnen wij daarnaast ook nog de 4 gezondheidsvragen stellen. Daarna kun je je vrij bewegen door het hotel en gebruik maken van alle faciliteiten. Wij wensen je een fijn verblijf toe! 

Eten & drinken

Onze bars en restaurants zijn geopend

Eet smakelijk!

Onze bars en restaurants zijn geopend en vanwege overheidsmaatregelen sluiten deze uiterlijk om 00.00 uur. Heb je bij aankomst je coronatoegangsbewijs laten scannen? Neem dan plaats aan tafel en geniet samen van smaakvolle eetmomenten. Met (h)eerlijke ingrediënten, verse producten en natuurlijk heel veel smaak.

Veiligheid en hygiëne

Wij houden ons aan de basisregels vanuit het RIVM. En dat doen we samen. We waren altijd al scherp op hygiëne en zetten er nu nog een stapje extra bij. Onze openbare ruimtes worden iedere 4 uur gereinigd. Oppervlaktes zoals handgrepen, liftknopjes en trapleuningen, worden zorgvuldig gedesinfecteerd. Contactmomenten worden zoveel mogelijk beperkt. Wij maken de hotelkamer schoon wanneer je niet op de kamer bent. In enkele hotels wordt de hotelkamer alleen op verzoek schoongemaakt. Laat gerust weten wat jouw wensen hierin zijn. Uiteraard zijn er schone handdoeken en badkamer artikelen beschikbaar. Daarnaast vind je in de hotels op diverse plekken desinfecterende handgels.

Over de vergaderruimtes

In de vergaderruimte

Het is vanaf 25 september 2021 niet meer verplicht om 1,5 meter afstand te bewaren. De ruimte is voor aankomst volledig schoongemaakt en gladde oppervlakten zijn gedesinfecteerd. In de ruimte is handgel en desinfectie spray aanwezig. Gedurende de pauzes wordt gelucht en schoongemaakt.

Ventilatie

Al onze hotels beschikken over ventilatiesystemen die ingesteld zijn op buitenluchtaanzuiging. Dit betekent dat er alleen verse lucht binnenkomt, er wordt geen hergebruik gemaakt van de in de ruimtes aanwezige lucht. Per uur worden onze volledige ruimtes 3 tot 5 maal voorzien van vers gezuiverde buitenlucht, deze lucht wordt uiteraard extra gefilterd door de filters aanwezig in de luchtbehandelingssystemen.

Inspiratie

Zij gingen je voor

Contact

"Ik kijk er naar uit je te mogen ontvangen bij één van onze hotels. Graag tot ziens! "


             Marieke_Transparant_spiegelbeeld.png

Ons beleid kan wijzigen wanneer de situatie er om vraagt. Indien er wijzigingen plaatsvinden, zullen wij dit op deze pagina vermelden. Desondanks zijn de richtlijnen in het hotel leidend. Er kunnen dus geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze pagina.

Heb je nog vragen met betrekking tot onze richtlijnen? Neem dan contact op met het desbetreffende hotel waar jij verwacht wordt. Onze reserveringsmedewerkers staan voor je klaar. 

Laatste update: 12-10-2021, 12.00 uur