Landgoed Lauswolt

Ultieme service

Van Harinxmaweg 10, 9244 CJ Beetsterzwaag +31 (0)512 38 12 45

 • 5 meetingruimtes
 • Tot 170 personen
 • 65 hotelkamers
 • Exclusief landgoed
downloadcapaciteitsoverzicht

Luxe en service komen samen in het exclusieve Landgoed Lauswolt. Met een Friese nuchterheid brengen zij gastronomie en gastvrijheid naar een nieuw niveau.

Vergaderen bij Landgoed Lauswolt, Friesland

Het statige Landgoed Lauswolt ligt verscholen in de adembenemende natuur van Friesland. Hier komen aandacht en luxe samen. Een historische locatie, omgeven door bossen en Friese dorpjes. Landgoed Lauswolt kent de kunst van exclusieve luxe bieden en toch iedereen thuis laten voelen. Het met een Michelinster bekroonde restaurant De Heeren van Harinxma staat garant voor een avond vol verrassingen. De grote tuin van het landgoed maakt de mogelijkheden voor evenementen eindeloos. En is er extra privacy gewenst? Het separaat gelegen koetshuis met meetingruimte en meerdere slaapvertrekken is exclusief te huren en biedt zo een perfecte locatie voor vertrouwelijke boardmeetings.

“Van een sterrendiner onder de sterren tot een luxe lunch tussen de koeien, en van een ijsbaan in onze tuin tot een loungefeest in ons koetshuis; bijzondere en exclusieve bijeenkomsten worden onvergetelijk op ons landgoed.”

Voor wie

De ongekende service en sublieme keuken maken Landgoed Lauswolt uitstekend geschikt voor directie vergaderingen, managementtrainingen en exclusieve bijeenkomsten.

Ligging en hotel

Landgoed Lauswolt ligt in het Friese Beetsterzwaag, op anderhalf uur rijden van Utrecht. Op het landgoed is alles aanwezig voor een ontspannen verblijf: een bistro, een restaurant (met Michelinster), een Wellness Centre en een golfbaan. Uiteraard is er voldoende parkeergelegenheid.

Inspiratie

Voor vergaderen in luxe

Onze meetingruimtes

5 Meetingruimtes
Tot 170 personen in theateropstelling
Evenementen tot 300 personen
Buiten vergaderen mogelijk
Separaat gelegen koetshuis
Boardroom aanwezig

Wat anderen zeggen

Over vergaderen bij Landgoed Lauswolt

Hele goede service

"Voor het tweede jaar op rij zijn wij voor een 2 daagse cursus bij Lauswolt geweest. Wederom hele goede service gehad. De medewerkers zijn erg flexibel en denken mee, wat erg fijn is met een groep van 50 mensen. De reservering voor volgend jaar staat alweer in optie!"

Miranda Marselis, UL (via MeetingReview.com)

Een afscheidsfeest dat een herinnering voor het leven werd!

"Afscheid nemen kun je maar 1 keer doen. De oprichter van het bekende online betaalbedrijf AfterPay wilde samen met zijn vrouw een feest dat recht deed aan de geweldige ontwikkeling van AfterPay van startup naar een Europees actief bedrijf. Door de ruime ervaring van de medewerkers van Lauswolt, hun netwerk en creatieve ideëen zijn wij tot een prachtig programma gekomen. De aankleding van de ruimte, het terras, de drankjes, muziek en artiesten maakten het allemaal tot een avond die iedereen zich nog lang zal herinneren."

Stefan en Desirée van den Berg, Afterpay

"Perfectie tot in het kleinste detail, dat mag u verwachten bij Landgoed Lauswolt. Met een zekere Friese nuchterheid maken wij graag samen met u uw bijeenkomst een onvergetelijke ervaring."


             Marc-van-Gulick.png

Faciliteiten & Extra's

Bij de meetingruimte

In de meetingruimte

Vergaderkit
Beamer
Wifi
Flipovers
Nespresso koffieapparaat
IJswater

Faciliteiten

Maître B'

In het hotel

Ligging

6,5 km tot Drachten
1u45m autominuten vanaf Utrecht
105 km tot vliegveld (Schiphol)
21 km tot NS station (Heerenveen)

Bereikbaarheid

Gratis parkeren (100 parkeerplekken)
Bereikbaar voor minder validen
Lift

Services

Roomservice
Wekservice
Bagage opslag

Eten en drinken

À la carte restaurant met Michelinster
Bistro
Bar
Geserveerd ontbijt
Buitenterras

Wellness en sport

Binnen- en buitenzwembad
Sauna
Turks Stoombad
Solarium
Beauty salon
Fitness
Golfbaan
Tennisbaan
Fietsverhuur

Overnachten

65 hotelkamers
Kamers met aanpassingen voor mindervaliden