Zakelijk flirten kerstdiner

Een verpletterende eerste indruk tijdens het kerstdiner

  • Vanaf 10 personen
  • Op maat
  • 3 - 5 uur

Een eerste indruk is heel belangrijk, aangezien dit bepalend is hoe de rest van het contact verloopt. Tijdens de workshop 'zakelijk flirten kerstdiner' leer je in drie fases hoe jij open, onbevangen en nieuwsgierig mensen tegemoet kan treden. Tijdens het kerstdiner pas je in de praktijk toe wat je zojuist hebt geleerd.

Wat ga je doen?

Mensen hechten veel waarde aan een eerste indruk. De manier waarop jij contact maakt met iemand, kan bepalend zijn voor het verloop van dat contact. De workshop zakelijk flirten gaat in op verbale- en non verbale communicatie en kenmerkt zich door humor, enthousiasme en volop interactie! Je maakt op een speelse manier kennis met jouw flirtkwaliteiten en je leert hoe je deze bewust kunt inzetten om vervolgens tijdens het aansluitende kerstdiner een verpletterende indruk achter te kunnen laten.

“Gasten zullen een bijzondere ervaring opdoen en nemen een aantal eye openers mee die ze nooit meer zullen vergeten.”

Voor wie?

De worskhop is geschikt voor groepen vanaf 10 personen en duurt tussen de 3 tot 5 uur. De lengte van de workshop is afhankelijk van wat voor een diner je kiest. Zo neemt een walking dinner meer tijd in beslag. Het zakelijk flirten kerstdiner is ideaal als bijzondere afsluiting van een meeting of event.

Door wie?

De workshop wordt gegeven door flirtcoach Saskia Paulissen. Met een vleugje humor, het stellen van goede vragen en een goede voorbereiding maakt Saskia het evenement tot een succes!

Waar is het zakelijk flirten kerstdiner?

  • Hotel De Keizerskroon

    Royale vergaderlocatie in de stad Apeldoorn Apeldoorn - Veluwe

    Van oudsher is Hotel De Keizerskroon de herberg van Paleis het Loo. Deze royale achtergrond is nog iedere dag voelbaar op deze unieke vergaderlocatie in Apeldoorn. Geniet van ultiem gastheerschap, culinaire gerechten en geef jouw vergadering, training of heidag een koninklijk tintje.

Meer inspiratie