Wordshop

Stimuleer het creatieve gedeelte van je hersenen

 • 5 - 50 personen
 • Vanaf € 30 p.p.
 • 30 minuten tot 2 uur

Onze favoriete workshop om los te komen uit vaste denkpatronen! Woordkunstenaar De Droominee laat je op unieke wijze beleven hoe je met woorden je brein kan prikkelen.

Wat ga je doen?

In deze bijzondere Wordshop ga je samen met woordkunstenaar De Droominee op een creatieve ontdekkingstocht in je brein. Met verschillende kleine schrijf- en woordoefeningen prikkelt hij je brein om op een nieuwe manier naar woorden te kijken. Zo helpt hij je om het creatieve gedeelte van je hersenen te stimuleren en op een nieuwe manier naar bestaande dingen te kijken.

“De Droominee laat je op unieke wijze beleven hoe je met woorden je brein kan prikkelen.”

Wie geeft de workshop?

De Droominee is een woordkunstenaar die regelmatig optreed met spoken word performances. Daarbij geeft hij in gesproken woord zijn inspirerende kijk op de wereld of vertolkt hij zijn ervaringen in poëzie, rap of verhalen. Ook geeft De Droominee regelmatig workshops waarbij hij mensen met woordspelingen en oefeningen laat zien hoe woorden je brein kunnen prikkelen. 

Voor wie?

Deze workshop is ideaal wanneer je als team wat hulp kan gebruiken om creatief te denken. De Wordshop stimuleert het creatieve deel van je brein, en is daarom ideaal om als start van een vergadersessie te houden. Maar ook als activiteit tussendoor zal de workshop zeker niet snel vergeten worden. Ook voor personen die geloven dat ze niet creatief zijn of ‘niets met taal hebben’ een geweldige ervaring. De workshop is met name geschikt voor groepen van 5 tot 20 personen.

Wat heb je nodig?

De Droominee neemt al het materiaal dat je nodig hebt mee. De workshop kan binnen en buiten gehouden worden, zolang er maar mogelijkheid is om te schrijven.

Wat zit er bij de workshop inbegrepen?

 • Twee drankjes per persoon
 • Begeleiding door woordkunstenaar De Droominee
 • Goodiebag na afloop

"Deze workshop is een persoonlijke favoriet. Eigenlijk zou iedereen voorafgaand aan zijn vergadering een dosis hersengym als deze moeten krijgen. Je zal verbaasd staan van de ideeën die je opeens in je blijkt te hebben!"


             Anouk-Keurntjes-transparant-bijgesnedenpng.png

Waar is de Wordshop?

Meer inspiratie