Woodcamp

Actief ontspannen in het bos

  • Vanaf 10 personen
  • Vanaf € 29,50 p.p.
  • 1 uur

Bekend met bootcamp? Ontmoet Woodcamp! Een actieve break van je meeting met stoere elementen en gebruik van het bos. Test je conditie, coördinatie en teamverband met de actieve uitdagingen van het Woodcamp bij Hotel De Buunderkamp!

Wat ga je doen?

Het 20 hectare eigen bosgebied van Hotel De Buunderkamp is de perfecte setting voor Woodcamp. Adem de boslucht in en begin aan een obstacle run door het bos met natuurlijke hindernissen. Test je coördinatie en focus door te balanceren op een houten balk en tijger je een weg terug richting ‘de kooi’. Hier ga je echt back to basic door samen letterlijk te gaan hakken en zagen, uiteraard na een les ‘veilig bijlgebruik’. Zijn jullie nog niet moe en willen jullie onderling nog een competitie element toevoegen? Dan kunnen er nog grote boomstammen verplaatst worden over een vooraf aangelegd parcours en zal een touwtrekwedstrijd uiteindelijk gaan bepalen welk team de grootste krachtinspanning geleverd heeft.

“Test je conditie, coördinatie en teamverband met de actieve uitdagingen van het Woodcamp ”

Wie geeft de workshop?

Onze sportieve experts staan voor jullie klaar om de Woodcamp te begeleiden. Zij zetten het parcours voor jullie uit en zullen er op toezien dat alle activiteiten veilig worden uitgevoerd.

Voor wie?

Bestaat jullie team uit enthousiaste deelnemers die niet terugdeinzen voor sportieve activiteiten in het bos met een competitie element? Dan is de Woodcamp uitermate geschikt voor jullie! 

Wat heb je nodig?

De Woodcamp is een sportieve activiteit die buiten plaatsvindt. Sportieve kleding en (buiten) sportschoenen zijn een must.

Wat zit er inbegrepen bij Woodcamp?

  • Professionele begeleiding
  • Activiteiten en de benodigde attributen voor een uitdagende Woodcamp

Angela

Met onze collega’s hadden we een intensieve 2-daagse bijeenkomst op het programma staan. Twee dagen volle focus op nieuwe plannen is altijd erg intensief. Halverwege de middag van de eerste dag werden we verrast met een Woodcamp. We hebben een uur letterlijk kunnen uitrazen in het bos wat ons direct nieuwe energie heeft gegeven voor het vervolg van de bijeenkomst. Niet alleen goed voor je lichaam en je geest maar ook direct voor de teambuilding!

Waar is Woodcamp?

Meer inspiratie