Winterse upgrade

Een winterse belevenis vol verbinding

 • Tot 300 personen
 • Prijs op aanvraag
 • Flexibel

Een winters ontvangst met warme chocolademelk en lekkernijen, een break bij het kampvuur of een borrel in winterse sferen. Met de winterse upgrade voeg je beleving en verbinding toe aan jouw meeting.

Op zoek naar een programma onderdeel dat interactie bevordert en de saamhorigheid versterkt? Geef dan jouw meeting een winterse upgrade. Voor elk moment in het programma is een passende winterse touch beschikbaar. Kies uit bijvoorbeeld een knus ontvangst, een uitgebreide borrel of een stoere barbecue in het bos. Wat je ook kiest, met elk van deze elementen vertrekken de gasten met een positief en enthousiast gevoel richting huis.

50% korting op een winterse upgrade naar keuze

Wil jij een winterse upgrade toevoegen aan jouw bijeenkomst? Voeg dan nu een winters ontvangst, break of een borrel toe aan jouw bijeenkomst en ontvang 50% korting op een van deze items. Deze actie geldt voor alle reserveringen die gemaakt worden voor 1 februari 2022 waarbij de bijeenkomst plaatsvindt voor 31 maart 2022. 
Deze korting is van toepassing op de genoemde items: winters ontvangst, break en borrel. De exacte invulling hiervan delen de hotels graag met je. 
 

Boek hier direct jouw winterse upgrade

“Met deze winterse upgrades beleef je samen unieke momenten die bijdragen aan de verbinding in de groep”

Inspiratie

Voor een winterse beleving

Winters ontvangst

Stel je het volgende voor; je komt aan bij het hotel en er staat buiten al een knisperend vuurtje aan. Daarbij een grote hotpot met warme chocolademelk waar winterse lekkernijen bij worden geserveerd. Dat is pas een warm welkom! 

Buiten Break

Tijd voor pauze? Ga lekker naar buiten voor een break. Bij een sfeervol kampvuur serveren wij een snack naar keuze waarna iedereen weer met frisse energie de meeting kan vervolgen. 

Borrel in de buitenlucht

De bijeenkomst afsluiten op een informele manier in een sfeervolle setting? Kies dan voor een borrel in de buitenlucht. Praat na over de bijeenkomst rondom het vuur terwijl wij diverse winterse lekkernijen serveren. 

"Door een sociaal element in het programma op te nemen, plan je tijd in om interactie en samenwerking te bevorderen. Een winterse upgrade past hier perfect bij!"


             Rachelle transparant.png

Meer inspiratie

 • Vanaf 50 personen
  Vanaf € 47,50 p.p.

  Indoor food festival

  Het indoor food festival is een culinaire beleving waar je geniet van heerlijk verschillend eten.

 • 5 - 20
  135 voor de hele groep

  Wandelen met de boswachter

  Het bos heeft iets magisch. Zowel tijdens het ochtendgloren, als wanneer de zon weer ondergaat en de dieren tevoorschijn komen. Ga jij mee op avontuur met één van onze boswachters?

 • Vanaf 20 personen
  Op maat

  Winter BBQ

  De winterbarbecue staat in het teken van samenkomen en genieten van de heerlijkste gerechten.