Winter in the woods

Samen proosten, dineren of vieren bij Hotel de Bilderberg

  • Vanaf 50 personen
  • Op aanvraag
  • Avondvullend

Met Winter in the Woods geniet je van 15 oktober 2019 tot en met eind februari 2020 bij Hotel De Bilderberg van een onvergetelijk event midden in de bossen met veel warmte en gezelligheid.

Winter in the Woods - dineren en proosten in een glazen kas bij Hotel De Bilderberg

Op zoek naar een geweldige locatie voor jouw kerstevent, nieuwjaarsborrel, teamuitje of kickoff? Kom vieren, proosten en dineren in de unieke glazen kas op het landgoed van Hotel De Bilderberg. Midden in de bossen van de Veluwe biedt Hotel De Bilderberg een avondvullend programma dat in het teken staat van samenzijn en verbinding. Van midden oktober 2019 tot eind februari 2020 is het hotel omgetoverd tot 'Winter in the Woods', met een sfeervol aangeklede glazen kas als decor van jouw meeting, event of bijeenkomst.
 

“Stel je voor: een glazen kas gevuld met lichtjes. Buiten brandt het kampvuur terwijl binnen heerlijke gerechten en mooie verhalen voor je klaarstaan.”

Een avond vol Hygge

Hygge is het Deense woord voor knusheid. Het staat voor samenzijn, het gezellig maken en genieten van de goede dingen in het leven. De winter is het moment om terug te kijken op het afgelopen jaar, samen successen te vieren en vooruit te kijken naar een mooie toekomst. Bilderberg gelooft dat de kracht van samenwerking ligt in verbinding hebben met elkaar. Daarom staat Winter in the Woods in het teken van Hygge. De gehele avond brengen we warmte en gezelligheid, zorgen we dat je in contact komt met elkaar en maken we samen onvergetelijke herinneringen. Denk bijvoorbeeld aan livemuziek van een singer/songwriter, aan een pubquiz of tafelentertainment of aan een verhalenverteller. Aan lange tafels serveren we heerlijke gerechten met een Scandinavische invloed die je samen kunt proeven en delen.

Voor wie?

De glazen kas is exclusief te huren vanaf 50 personen. Een sit down dinner is mogelijk tot 100 personen, een borrel of event tot 200 personen. De glazen kas is beschikbaar van midden oktober 2019 tot en met eind februari 2020, en is daarmee ideaal voor een kerstviering, nieuwjaarsborrel, personeelsevent of kick-off sessie.

Wat ga je doen?

We maken er een geweldige avond van. De invulling van het programma is geheel aan jou. De mogelijkheden zijn eindeloos, met een sharing dinner en veel gezelligheid als vaste elementen. Wat dacht je bijvoorbeeld van livemuziek, een workshop cadeaus inpakken of een pubquiz? Maar ook het uitdelen van je kerstpakketten, een verhalenverteller of een workshop smartphonefotograferen is mogelijk.

Waar is Winter in the Woods?

Meer inspiratie