Winter in the Woods Aanschuifavonden

Een avond vol verbinding en bijzondere gesprekken in de kas

  • Vanaf 4 personen
  • 89 p.p.
  • 17.00 tot 22.00 uur

Heb je een klein team, maar wil je wel een onvergetelijke indruk achterlaten? Tijdens de aanschuifavonden in de kas wordt het een avond met memorabele momenten.

Winter in the Woods aanschuifavonden

Op zoek naar een bijzondere locatie om als team de feestdagen of het nieuwe jaar te vieren? Kom proosten en dineren in de glazen kas bij Hotel De Bilderberg. Een unieke plek met een avondvullend programma dat in het teken staat van warmte, gezelligheid en verbinding. En heb je een klein team? Dan ben je welkom om aan te schuiven op onze speciale Winter in the Woods aanschuifavonden. We organiseren maar een paar aanschuifavonden per maand, dus wees er snel bij!

“Een volledig verzorgd, avondvullend programma voor jou en je team in een sfeervolle glazen kas”

Jouw kerstdiner, nieuwjaarsborrel of teamuitje

De Winter in the Woods aanschuifavonden zijn ideaal voor bedrijven die met een klein team toch een bijzondere kerstviering, nieuwjaarsborrel of personeelsuitje willen organiseren. Een volledig verzorgde avond inclusief shared dining, sfeervolle muziek en entertainment in de vorm van een pubquiz of tafelanimatie. Zo geniet je ook met een team tot 50 personen van een geweldige avond.

En extra leuk: op de avond zelf brengen we je - wanneer je dat wilt - ook in verbinding met andere gasten van de avond. Zo ontstaan bijzondere gesprekken, onvergetelijke momenten en wellicht zelfs nieuwe contacten.

Een avond vol Hygge

Hygge is het Deense woord voor knusheid. Het staat voor samenzijn, het gezellig maken en genieten van de goede dingen in het leven. Bilderberg gelooft dat de kracht van samenwerking ligt in verbinding hebben met elkaar. De gehele avond brengen we warmte en gezelligheid, zorgen we dat je in contact komt met elkaar en maken we samen herinneringen.

Wat houdt de avond in?

Volledig verzorgd arrangement met ontvangst bij het kampvuur met Glühwein en warme chocomelk, shared dining met Scandinavische gerechten zoals zalmtaart, rundersteak met heksenmix, vegetarische stoof en Kladdkaka (chocolade cake), inclusief dranken, vermaak tijdens de avond in de vorm van muziek, een photobooth, pubquiz en/of tafelentertainment en gespreksstarters.

Data aanschuifavonden

n.t.b. - Winter in the Woods met pubquiz
n.t.b. - Winter in the Woods met tafelentertainment
n.t.b. - Winter in the Woods met pubquiz
n.t.b. - Winter in the Woods met tafelentertainment

 

Waar is de Winter in the Woods aanschuifavond?

Meer inspiratie