Winter Wonderland Diner

Dineren met collega's in winterse sferen

  • Vanaf 10 personen
  • Vanaf € 42,50 p.p.
  • 2 - 4 uur

Geniet van een compleet diner in winterse sferen op het terras van ons Grand Café of in het café. Een intiem en vooral gezellig bedrijfsuitje waar saamhorigheid centraal staat.

Wat ga je doen?

Tijdens het Winter Wonderland Diner geniet je van heerlijke winterse gerechten in een intieme en ongedwongen sfeer. Met je collega's geniet je bij de vuurkorf van heerlijk Glühwein of warme chocolademelk met marshmallows. Verder staan er marktkramen met heel veel lekkers zoals: kaasfonue en diverse stamppotten. Je sluit het diner of met heerlijke oliebollen en appelflappen. Echt winterse kost! 

Maak het Winter Wonderland Diner extra bijzonder door entertainment toe te voegen, denk hierbij aan een verhalenverteller of een quiz.

“Het leuke aan het WinterWonderland Diner is dat je echt winterse gerechten eet, van aperitief tot dessert.”

Voor wie?

Het Winter Wonderland Diner is geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven die graag in winterse sferen willen dineren. Met alle winterse lekkernijen die er worden geserveerd wordt dit beslist een onvergetelijk bedrijfsuitje.

Vermaak

Het diner kan je nog onvergetelijker en persoonlijker maken door entertainment toe te voegen. Een quiz, die is gemaakt door de collega's zelf, is bijvoorbeeld een ontzettend leuk idee. Zo ontstaat er een ongedwongen sfeer en is er nog meer interactie.

Waar is het Winter Wonderland Diner?

  • Résidence Groot Heideborgh

    Inspirerend vergaderen op de Veluwe Garderen - Veluwe

    Vergaderen en tegelijkertijd ontspannen? Het kan bij Résidence Groot Heideborgh! Kies jij voor een schommelstoel om nieuwe plannen te maken, een sfeervolle huiskamer voor een coaching sessie of voor de Buitenplaats waar je een onvergetelijk evenement organiseert midden in de Veluwse bossen?

Meer inspiratie