Winter bij Château Holtmühle

Onvergetelijke eindejaarsevents op ons château

 • Tot 150 personen
 • Prijs op aanvraag
 • Flexibel

Jouw event of bijeenkomst net even anders? Wat dacht je van een prachtig winters ontvangst in een middeleeuws kasteel? Een oprijlaan met fakkels, een aangekleed terras waar de gasten worden ontvangen met een heerlijke warme glühwein voordat het event of de bijeenkomst van start gaat. Ons team staat klaar om jouw event bijzonder en memorabel te maken!

Inspiratie

Voor onvergetelijke (eindejaars)events bij Château Holtmühle

Winterse markt

Het binnenplein of terras van het kasteel wordt omgetoverd tot een heuse wintermarkt met life cooking, vuurkorven, warme hapjes en uiteraard zal de glühwein en/of warme chocomel ook niet ontbreken!

Château Exclusief

Wil je het kasteel helemaal voor jezelf hebben? Dat kan! Het Château kan namelijk exclusief afgehuurd worden. Begin het event bijvoorbeeld met een winters diner en organiseer aansluitend een knallend feest in de kasteelhal.

Winter BBQ

Op de binnenplaats of terras van het kasteel kan er een heerlijke winter BBQ plaatsvinden. Geniet van een geweldige avond met smaakvolle vis-, vlees- en vegagerechten van de grill. Lekker basic of bijzonder en luxe: alles kan.

Activiteiten

Voor onvergetelijke (eindejaars)events bij Château Holtmühle

Ice Carving

Warme kleren aan… en naar buiten! Onder het genot van een welkomstdrankje in een uniek ijsglaasje geniet je van een demonstratie van onze ijs-specialisten. Na de demo en uitleg ga je zelf aan de slag om jouw eigen ijssculptuur te maken. Wie heeft de ijskoude creativiteit in huis?

Olympische Winterspelen

Je beleeft tijdens deze activiteit een mini-versie van de olympische winterspelen. Het olympisch comité heet je van harte welkom bij Château Holtmühle. In verschillende teams neem je deel aan, bijvoorbeeld, de volgende activiteiten: “Mount Everest”-beklimmen, Ice-Curling, Laser Kleiduifschieten, Snowboard Rodeo, Ijspegelvangen en Ijsbrokken-gooien. Welk team neemt de olympische medailles mee naar huis?

Bereikbaarheid

Château Holtmühle ligt op 5 minuten rijden van de Duitse grens. De luchthavens Düsseldorf Airport, Eindhoven Airport en Maastricht Airport zijn binnen 45 minuten te bereiken met de auto. Het Château heeft een perfecte ligging voor uw (internationale) bijeenkomst of event.

Waar is Winter bij Château Holtmühle?

"Wij verwelkomen je in ons Château en laten graag zien wat Limburgse gastvrijheid en bourgondisch genieten is."


             edwin van velzen-hoteldirecteur3.png

Meer inspiratie