Vitality Experience

Fitte medewerkers voor een gezonde organisatie

  • Vanaf 10 personen
  • Op maat
  • 2-daags programma

Wat zal er gebeuren als je organisatie 10% vitaler is? Meer werkplezier, betere prestaties en minder uitval helpen om de organisatie optimaal te laten groeien. Met de Vitality Experience brengen we kennis, inzicht en ervaring samen om zo jullie organisatie structureel vitaler te maken. 48 uur inspiratie voor topprestaties!

Wat ga je doen?

Bilderberg ontwikkelde samen met vitaliteitsconsultant Charly Green en trainingsbureau The Brown Paper Company een uniek tweedaags programma, waarin je intensief met de vitaliteit van je organisatie aan de slag gaat. Aan de hand van workshops van topsporters, coaching van vitaliteitsexperts en een op maat gemaakt trainingsprogramma ontdek je hoe de mentale en fysieke fitheid van de organisatie en medewerkers vergroot kan worden. Naast de tweedaagse experience bevat het programma een uitgebreide intake en een 100 dagen durende coaching. Dat helpt jullie om alle goede voornemens ook daadwerkelijk vol te houden!   

 

“Met de Vitality Experience brengen we kennis, inzicht en ervaring samen om zo jullie organisatie structureel vitaler te maken”

Voor wie?

De Vitality Challenge is speciaal ontwikkeld voor organisaties waar vitaliteit op de agenda staat, maar waar het nog niet volledig is geïntegreerd in de dagelijkse manier van werken. Een gezondere leefstijl, omgaan met werkdruk of het vergroten van werkplezier en prestaties kunnen belangrijke thema's zijn. Management, salesteams, medische specialisten, HR-experts en andere teams tot 15 personen brengen we 48 uur samen om zo te ontdekken hoe je vitaal kan zijn en - belangrijker nog - dagelijks het beste uit jezelf kan halen.

Wie begeleid de Vitality Experience?

Het bouwen aan een fitte organisatie gaat niet vanzelf, daar is kennis en begeleiding voor nodig. De vitaliteitsexperts van Charly Green zullen jullie begeleiden gedurende jullie proces naar een vitalere organisatie! Charly Green adviseert en ondersteunt organisaties bij het vergroten van vitaliteit. Met hun unieke en wetenschappelijk bewezen aanpak, waarvoor ze in 2012 de Anna Reynvaan Innovatie Praktijkprijs ontvingen, creëert zij inzicht in waar verbetering ligt, en begeleidt organisaties bij het borgen van vitaliteit in hun DNA.

48 uur inspiratie

Voor verandering voor het leven

Bouwbedrijf Bruil uit Ede, uitgeroepen tot Vitaalste bedrijf van Gelderland, weet als geen ander hoe lastig het kan zijn om medewerkers in beweging te krijgen. Samen met Charly Green wisten zij zich om te vormen tot een gezond en vitaal bedrijf.

Waar is de Vitality Experience?

  • Résidence Groot Heideborgh

    Inspirerend vergaderen op de Veluwe Garderen - Veluwe

    Vergaderen en tegelijkertijd ontspannen? Het kan bij Résidence Groot Heideborgh! Kies jij voor een schommelstoel om nieuwe plannen te maken, een sfeervolle huiskamer voor een coaching sessie of voor de Buitenplaats waar je een onvergetelijk evenement organiseert midden in de Veluwse bossen?

Meer inspiratie