Vergaderen in de kas

Vergader alsof je buiten bent!

  • Tot 25 personen
  • Vanaf €74,- p.p.
  • 8 uur

In onze glazen kas voelt het net alsof je buiten zit. Jouw vergadering krijgt in onze glazen kast een unieke beleving.

Wat ga je doen?

Bij Hotel De Buunderkamp gaan we nog een stapje verder om je vergadering bijzonder te maken: je kunt namelijk vergaderen in een glazen kas! Deze glazen kas bevindt zich midden in de natuur waardoor je het gevoel krijgt alsof je buiten bent. Je vergadering krijgt hierdoor een unieke beleving en zal niet snel vergeten worden!

“Een vergadering in onze glazen kas zorgt voor een unieke beleving”

Voor wie?

De glazen kas geeft een unieke touch aan je vergadering en zorgt voor de ultieme inspiratie. Hier vergader je midden in de het bos waardoor je, ondanks dat je binnen zit, geinspireerd wordt door de natuur. De kas is perfect geschikt voor een borrel, diner of brainstormsessie.

David Rakers,

Sales Elite NL (via MeetingReview.nl)

Over innovatief gesproken, als je echt eens iets anders wilt, dan vergader je in een ... kas! Met mijn klant HIRSCH AG, een hele goede (training)tijd gehad bij Bilderberg Hotel De Buunderkamp te Wolfheze! Hartelijk dank Marieke Jongbloed voor je uitstekende zorg! Ook het gehele personeel inclusief koks deden super hun best. Zelfs onverwachts met een verfrissend ijsje in de middag! Wat heb ik toch een prachtig beroep!

Waar is de glazen kas?

Meer inspiratie