Trattoria all Aperto

Kom samen op ons landgoed en geniet van al het goede dat de zomer te bieden heeft

  • Vanaf 20 personen
  • Prijs op aanvraag
  • Flexibel

Op het landgoed van Hotel De Bilderberg, omringd door het prachtige bos van de Veluwe, staat van begin mei tot eind september een sfeervolle aangeklede tent. Een geweldige locatie voor een event, foodfestival of Italiaans familiediner, die naar wens te stylen is.

“Trattoria all Aperto: waan je in Italië door een ontspannen setting met heerlijke gerechten en wijnen.”

Hotel De Bilderberg staat bekend als hét conferentiehotel van de Veluwe. Een veelzijdigheid aan vergaderruimtes, oog voor detail en hart voor gastronomie. Graag nemen we onze gasten mee naar buiten. Het ruime gazon op ons landgoed leent zich ideaal voor bijzondere buitenevents. Zo plaatsen we hier in de winter een sfeervolle glazen kas als pop-up restaurant, en kan je in het voorjaar en de zomer gebruik maken van onze ruime stretchtent die plaats biedt aan ruim 100, en op aanvraag zelfs 200, personen. Met sfeervolle aankleding, een buitenkeuken en diverse foodmogelijkheden wordt ieder event direct bijzonder. 

Inspiratie

voor Trattoria all Aperto bij Hotel De Bilderberg

Italiaans familiediner

Stel je voor: lange tafels zijn gevuld met heerlijke gerechten. Goede wijn en nog betere gesprekken doen denken aan vakantie in Italië. Dit gevoel geeft het Italiaanse familiediner van Trattoria all Aperto. Informeel en ontspannen samenkomen aan lange tafels in Mediterrane sfeer onder het genot van culinaire traktaties. Mamma Mia!

Zomerse borrel

Dit valt altijd in de smaak: de Trattoria all Aperto borrel. Heerlijke hapjes, zoals gemarineerde sardine met borata en pesto en gevulde champignons met truffel en parmezaan. Op de tafel staan planken met crostini en stengels met tapenade, pesto en ricotta spread. Goede wijnen maken de borrel compleet. Salute!
 

 

Foodfestival

Het gevoel van een festival, inclusief goede muziek en smaakvolle foodtrucks? Dat krijg je van het Trattoria all Aperto Festival! Hiermee wordt iedere teamdag, client event of cycle meeting direct onvergetelijk. Ga jij voor de Pizza´s uit onze pizzaoven, visspiezen van de grill, huisgemaakte frietjes of ijs uit de bakfiets?

Perfecte planning

Ieder event tot in de puntjes geregeld

Van een klein diner tot een groot event: iedere bijeenkomst bij Hotel De Bilderberg wordt tot in de puntjes geregeld. Dat begint bij de vraag ‘Wat is het doel van de meeting?’. Zo komen we samen tot een event met impact. Alle wensen met betrekking tot catering, aankleding en zitmogelijkheden zijn dan ook bespreekbaar.

Waar is Trattoria all Aperto?

Meer inspiratie