Studio Bilderberg

Put some show in your business

 • Vanaf 8 personen
 • Op maat
 • Meerdaags

Studio Bilderberg is een nieuwe meerdaagse training bij Hotel De Bilderberg in Oosterbeek, waarbij je onder begeleiding van De Ontwikkelgroep een professionele talkshow in elkaar zet en je naar een tastbaar eindproduct toewerkt.

Wat ga je doen?

Out of the box werken aan je strategie? Het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden van je team? Laat je dan uitdagen in Studio Bilderberg met een eigen (live) talkshow als eindproduct. Samen met je team vorm je de redactie van het programma. We trainen je in alle vaardigheden die nodig zijn zoals o.a. creatieve conceptontwikkeling, presentatie-vaardigheden, effectieve communicatie en regie; alle vaardigheden die essentieel zijn voor eigentijds leiderschap.

Leider als host
Media zijn niet langer voorbehouden aan een kleine groep journalisten. Met het concept Studio Bilderberg gaan we nog een stap verder met als motto: 'Alle bedrijven zijn mediabedrijven.' Het unieke kenmerk van het concept is dat het zal worden gepresenteerd door de leiders die daarvoor speciaal worden getraind. Zo kan iedere organisatie letterlijk en figuurlijk eigen gezicht geven aan het programma en wordt eigentijds leiderschap voor iedereen zichtbaar: 'Goed kunnen luisteren en de juiste vragen stellen op het juiste moment aan de juiste mensen.' De Ontwikkelgroep heeft hier op succesvolle wijze ervaring mee opgedaan.

Een eigentijdse leider heeft de moed om te leren, te gaan staan, kan goed luisteren en weet de juiste vragen te stellen

We werken toe naar een tastbaar resultaat. Toegankelijk en beeldend. Met professionele middelen en vakkundige begeleiding op alle niveaus.

Distributie en promotie
Verrassende gasten in het programma zullen voor een aantrekkelijke programmering kunnen zorgen die mensen graag met elkaar gaan delen. Via 'tweetorials' en originele posts - digitale media - zal die programmering onder de aandacht gebracht worden.

Meteen na iedere uitzending van het programma zal een korte compilatie worden gemaakt met de hoogtepunten en zullen tevens de onderwerpen los kunnen worden gedeeld.

De Locatie
Hotel De Bilderberg bevat een unieke ruimte die speciaal ingericht is voor dit doel: studio en trainingsruimte, redactiekamer, productieruimte, make-up/kap/grime en uiteraard een foyer voor de ontvangst van gasten.

De deelnemers verblijven gedurende week in het hotel met alle comfort die behoort bij de wereld van televisie.

“We leven in een tijd van snelle veranderingen. Dit doet beroep op aanpassingsvermogen van leiders en organisaties. Dat is geen vrijblijvende keuze en vraagt om het loslaten van oude gewoonten en het eigen maken van nieuwe inzichten en vaardigheden.”

Voor wie?

Voor iedereen die zijn/haar organisatie naar een hoger niveau wilt tillen.

Wat heb je nodig?

Een frisse blik en een open mindset, zodat je jouw organisatie een nieuwe boost kunt geven.

Wat zit er inbegrepen bij Studio Bilderberg?

 • Professionele begeleiding
 • Activiteiten en de benodigde attributen voor een uitdagende workshop

Waar is de training Studio Bilderberg?

 • Hotel De Bilderberg

  Congreslocatie in het groen Oosterbeek - Veluwe

  Een prachtig landgoed, verscholen in de bossen bij Arnhem. Een diversiteit aan vergaderfaciliteiten gecombineerd met uitstekende service. Een plek met een rijke historie; hier vond namelijk de eerste Bilderberg Conferentie plaats. Welkom bij Hotel De Bilderberg. Dé partner in de organisatie van bijzondere bijeenkomsten.

Meer inspiratie

 • Tot 250 personen
  Op maat

  Vergaderen met een dagvoorzitter

  Hotel De Bilderberg helpt je om inspiratie te ontvangen van de grote denkers van de aarde.

 • Vanaf 10 personen
  Vanaf € 75,00 p.p.

  Je eigen Bilderberg Conferentie

  We gaan terug naar het jaar 1954. Prins Bernhard krijgt een uitnodiging om een belangrijke, internationale conferentie voor te zitten. Hij neemt deze uitnodiging aan en gaat op zoek naar een geschikte locatie voor de bijeenkomst die tot op de dag van vandaag een fenomeen is in de politieke wereld: De Bilderbergconferentie.

 • 10 - 2000
  Op maat

  Haka Workshop

  Tijdens deze workshop spat de energie er echt vanaf! Lichaamsbeweging speelt geen grote rol, maar mimiek wel. Als ijsbreker aan het begin van de dag of als energizer na de lunch, deze workshop is altijd een succes!