Segway Tour

De leukste manier om Limburg te ontdekken!

 • Vanaf 8 personen
 • Vanaf € 40,50 p.p.
 • 1,5 uur

De Segway is het eerste zelf balancerende vervoersmiddel ter wereld dat geen speciale techniek vereist om te besturen. Zijn jullie toe aan een leuke break van de meeting met een hoog fun gehalte? Ontdek dan het Limburgse landschap met onze Segway Tour!

Wat ga je doen?

Start de activiteit met een leuke Segway training van onze ervaren instructeurs. Na een kort introductiefilmpje stap je op de Segway en oefen je vervolgens op een klein parcours voordat je de weg opgaat. Uiteraard staan de instructeurs gedurende de gehele tocht voor je klaar. Zij bieden ondersteuning waar nodig en zorgen ervoor dat de tour vlekkeloos verloopt. Laat je dus heerlijk rondrijden, balanceer, geniet van de omgeving en lach met (en soms stiekem een beetje om) je collega’s!

“Stap op de Segway en ontdek het prachtige Limburgse landschap! ”

Voor wie?

Deze laagdrempelige activiteit staat garant voor plezier, teambuilding en avontuur en is echt geschikt voor iedereen. Onze jarenlange ervaring leert: Echt iedereen kan Segway (leren) rijden.

Wat zit er inbegrepen bij de Segway Tour?

 • Gebruik van de Segway
 • Instructies en begeleiding van ervaren instructeurs

Waar is de Segway Tour?

 • Hotel De Bovenste Molen

  Vergaderruimtes in het Limburgse bos Venlo - Limburg

  Wanneer je komt vergaderen bij Hotel De Bovenste Molen in Venlo is er één ding zeker: Hier wil je naar buiten. Gelegen in de idyllische bossen van Noord-Limburg wordt je omringt door stromende beekjes en het geluid van fluitende vogels. Inzichten en ideeën voor de vergadering komen hier vanzelf.

Meer inspiratie

 • Vanaf 4 personen
  Vanaf € 59 p.p.

  Vergaderen in de Limburgse Bossen

  Hotel De Bovenste Molen een ideale mix van focus en ontspanning.

 • Vanaf 8 personen
  35 p.p.

  Limburgse wijnproeverij

  Maak kennis met onze Limburgse wijnen tijdens een smaakvolle wijnproeverij.

 • Vanaf 10 personen
  Op maat

  Workshop Schapendrijven

  Schapen en mensen hebben meer gemeen dan je denkt! Ontdek tijdens deze bijzondere teambuildingsactiviteit de diverse metaforen zoals communicatie, leiderschap en rollen binnen een groep. Wie heeft als eerste zijn schaapjes op het spreekwoordelijke droge?