Paardenfluisteren

Laat je verrassen door wat paarden kunnen doen

  • Vanaf 3 personen
  • Op maat
  • 8 uur

Een bijzondere activiteit met je team, nabij Amersfoort. Ontdek wat paarden voor je organisatie kunnen doen. Een uitstekende investering in de sociale dimensie van je werk en van je team.

Wat ga je doen?

Deze bijzondere bewoners vormen het middelpunt van een nabij gelegen boerderij. Een natuurlijke paardenfamilie die als kudde met elkaar leeft en het decor en de metafoor vormt bij alles wat zij doet. Organiseren is een kunst en brengt veel vragen met zich mee. Hoe kan een team het beste geleid worden? Hoe gaan we om met weerstand? Hoe bereik je onderlinge harmonie waarbij de neuzen dezelfde kant op gaan? Ontdek het allemaal tijdens de bijzondere clinics van Team Buitengewoon.

“Ontdek wat paarden voor je organisatie kunnen doen”

Wie geeft de workshop?

De activiteit wordt begeleid door Barbara Sanders samen met haar kudde die oorspronkelijk ontstaan is met het eerste veulen Cassandra Z in 1986. Inmiddels zijn er diverse groepen paarden op het terrein waarmee gewerkt wordt.

Voor wie?

Voor iedereen die nieuwsgierig is hoe een kudde paarden kan bijdragen aan bijvoorbeeld teambuilding of investeringen binnen je bedrijf.

Janneke

“Ik heb zelf niet heel veel met paarden, maar dit was echt een leuke middag. We zijn als team nader tot elkaar gekomen en hebben diverse beslissingen kunnen nemen naar aanleiding van deze inspirerende middag.”

Waar is het Paardenfluisteren?

Meer inspiratie