Nacht van de Buunderkamp

Breng je verhaal tot leven in een avond vol beleving

  • 15 - 50 personen
  • Vanaf € 29,50 p.p.
  • Avondvullend programma

Vergaderen is nooit meer hetzelfde nadat je de Nacht van de Buunderkamp hebt beleefd. Want waarom zou een meeting per se overdag plaatsvinden? Wij nemen je mee naar buiten voor een avondvullend programma dat zowel effectief als onvergetelijk is.

Wat ga je doen?

Op zoek naar een unieke en inspirerende vergadering? Stel je dan het volgende voor: bij het vallen van de avond kom je aan bij Hotel De Buunderkamp. Fakkels leiden je achter het hotel naar een open plek in het bos. Daar is de barbecue al aan het roken en draaien de varkens aan het spit. Zittend rond het kampvuur begint onze boswachter te vertellen. Alleen: zijn verhaal gaat niet over het bos, maar over de nieuwe visie die jullie als organisatie zijn ingegaan! Na dit verhaal gaan jullie uiteen om in kleine groepen na te praten of de plannen meer vorm te geven.

“Stel je voor: je nieuwe strategie overbrengen op je medewerkers via een kampvuurverhaal.”

Buiten vergaderen met impact

Dit is een van de scenario’s hoe je met De Nacht van de Buunderkamp op een bijzondere manier kan vergaderen. Passend bij het doel van je meeting creëren we samen een programma dat diepe indruk zal maken en nooit meer vergeten wordt! Door de bijeenkomst naar de avond te verplaatsen, ontstaat er direct een volledig nieuwe setting. Hierdoor zijn deelnemers verrast en komt de boodschap echt binnen. Ook in de wintermaanden is dit heel goed mogelijk door het gebruik van heaters, vuurkorven en schapenvachten.  

Voor wie

Je wilt als organisatie de plannen voor het nieuwe jaar presenteren. Je hebt een nieuwe strategie of visie die je uit wilt dragen naar je medewerkers. Of je wilt je team dichter bij elkaar brengen of vaste patronen doorbreken. De Nacht van de Buunderkamp is bijzonder geschikt wanneer je een boodschap op een andere, krachtige manier wilt overbrengen en/of wanneer je je team op een nieuwe, bijzondere manier met elkaar in gesprek wilt laten gaan. 

Wat heb je nodig

De Nacht van de Buunderkamp is buiten, dus goede schoenen en naargelang het weer goede kleding is een must. Wij zorgen met vuurkorven, kleedjes en heaters dat je zelfs op de koudste nachten warm blijft.

Wat zit er in de Nacht van de Buunderkamp?

De Nacht van de Buunderkamp is volledig samen vorm te geven, en kan daarbij de volgende onderdelen bevatten:

  • Barbecue met Oklahoma Smoker, Big Green Egg en draaispit
  • Kampvuur, eventueel met verteller
  • Parachute tenten verspreid over het terrein voor kleinere sessies
  • Verlichte glazen kas 

Kelly Vizee,

M&I/Partners (via MeetingReview.nl)

Met bijna 80 collega's 24-uurs heisessie gehad bij de Buunderkamp met op donderdag een plenaire bijeenkomst met spreker, gevolgd door een bbq en de Nacht van de Buunderkamp. Het hotel is goed verzorgd, er werkt vriendelijk personeel en er wordt goed met je meegedacht.

Waar is de Nacht van de Buunderkamp?

Meer inspiratie