Live breaks

Voor inspirerende ontmoetingen

 • 4 - 500 personen
 • Vanaf 6,75 p.p.
 • 1 uur

Een ontspannen onderbreking tijdens een meeting waarbij er mooie en onverwachte ontmoetingen ontstaan.

Wat ga je doen?

Elke dag van half 5 tot half 6 's middags serveren we voor alle zakelijke gasten gezamenlijk de snack als onderbreking tijdens een meeting of vergadering. Op deze manier kom je als bedrijf ook met andere bedrijven in contact en kunnen er mooie en onverwachte ontmoetingen ontstaan die je weer nieuwe energie en inspiratie geven.

Centraal geserveerd

De snack wordt op een centrale locatie in het hotel of bij mooi weer op het gazon geserveerd. De tijd en de locatie van de snack is voor al onze zakelijke gasten gelijk, omdat wij onze gasten graag met elkaar in contact willen brengen.

Live cooking

Onze chefs maken deze gezonde snack voor het oog van de gasten: “Wij vinden het belangrijk om te laten zien wat we doen en met wie we dit doen. Door deze vorm van ‘live cooking’ laten wij de gasten ook kennismaken met onze collega’s achter de schermen.”

“Een ontspannen onderbreking tijdens een meeting waarbij er mooie en onverwachte ontmoetingen ontstaan”

Voor wie?

De live break is voor iedereen die tot nieuwe inzichten wil komen door in contact te komen met andere bedrijven. De ontspannen sfeer en de snack zorgen voor een energierijke middag break. De snack kan ook als afsluitende snack geserveerd worden, zodat gasten niet met een lege maag naar huis hoeven te gaan.

Wat zit er inbegrepen bij de live break?

 • Snack  
 • Drankbuffet (diverse soorten waters met fruit en kruiden, homemade ice tea en aangeklede sappen)
 • Handfruit

Waar is de live break?

 • Hotel De Bilderberg

  Congreslocatie in het groen Oosterbeek - Veluwe

  Een prachtig landgoed, verscholen in de bossen bij Arnhem. Een diversiteit aan vergaderfaciliteiten gecombineerd met uitstekende service. Een plek met een rijke historie; hier vond namelijk de eerste Bilderberg Conferentie plaats. Welkom bij Hotel De Bilderberg. Dé partner in de organisatie van bijzondere bijeenkomsten.

Meer inspiratie

 • Tot 250 personen
  Op maat

  Vergaderen met een dagvoorzitter

  Hotel De Bilderberg helpt je om inspiratie te ontvangen van de grote denkers van de aarde.

 • Vanaf 10 personen
  Vanaf € 75,00 p.p.

  Je eigen Bilderberg Conferentie

  We gaan terug naar het jaar 1954. Prins Bernhard krijgt een uitnodiging om een belangrijke, internationale conferentie voor te zitten. Hij neemt deze uitnodiging aan en gaat op zoek naar een geschikte locatie voor de bijeenkomst die tot op de dag van vandaag een fenomeen is in de politieke wereld: De Bilderbergconferentie.

 • 4 - 500 personen
  Vanaf € 69 p.p.

  Connected Business Kickstart

  Door inspiratie te geven en je in contact te brengen met nieuwe kennis, helpen wij je met je toekomst.