Live breaks

Voor inspirerende ontmoetingen

  • 4 - 500 personen
  • Vanaf 6,75 p.p.
  • 1 uur

Een ontspannen onderbreking tijdens een meeting waarbij er mooie en onverwachte ontmoetingen ontstaan.

Wat ga je doen?

Elke dag van half 5 tot half 6 's middags serveren we voor alle zakelijke gasten gezamenlijk de snack als onderbreking tijdens een meeting of vergadering. Op deze manier kom je als bedrijf ook met andere bedrijven in contact en kunnen er mooie en onverwachte ontmoetingen ontstaan die je weer nieuwe energie en inspiratie geven.

Centraal geserveerd

De snack wordt op een centrale locatie in het hotel of bij mooi weer op het gazon geserveerd. De tijd en de locatie van de snack is voor al onze zakelijke gasten gelijk, omdat wij onze gasten graag met elkaar in contact willen brengen.

Live cooking

Onze chefs maken deze gezonde snack voor het oog van de gasten: “Wij vinden het belangrijk om te laten zien wat we doen en met wie we dit doen. Door deze vorm van ‘live cooking’ laten wij de gasten ook kennismaken met onze collega’s achter de schermen.”

“Een ontspannen onderbreking tijdens een meeting waarbij er mooie en onverwachte ontmoetingen ontstaan”

Voor wie?

De live break is voor iedereen die tot nieuwe inzichten wil komen door in contact te komen met andere bedrijven. De ontspannen sfeer en de snack zorgen voor een energierijke middag break. De snack kan ook als afsluitende snack geserveerd worden, zodat gasten niet met een lege maag naar huis hoeven te gaan.

Wat zit er inbegrepen bij de live break?

  • Snack  
  • Drankbuffet (diverse soorten waters met fruit en kruiden, homemade ice tea en aangeklede sappen)
  • Handfruit

Waar is de live break?

Meer inspiratie