Limburgse wijnproeverij

Maak kennis met onze Limburgse wijnen tijdens een smaakvolle wijnproeverij

  • Vanaf 8 personen
  • 35 p.p.
  • 1,5 uur

Na een intensieve vergadering de dag informeel en gezellig afsluiten? Dan is een wijnproeverij altijd een goed idee! Zeker als daarbij bijzondere wijnen uit Limburg op de kaart staan.

Wat ga je doen?

Samen proeven, keuren en genieten; dat is de Limburgse wijnproeverij in het kort. Een smaakvolle wijnproeverij met Limburgse wijnen gecombineerd met diverse hapjes.

Staat Nederland bij jou ook niet echt bekend als een wijnland? Dan komt daar met deze wijnproeverij verandering in! Alleen al de provincie Limburg telt tientallen wijngaarden en produceert rond de 75.000 flessen per jaar. Vooral witte wijnen, bijvoorbeeld van de Pinot Noir, Riesling of Müller Thurgau zijn van uitstekende kwaliteit, en diverse wijnen hebben zelfs hun weg gevonden naar sterrenrestaurants. Tijdens de wijnproeverij laten we verschillende Limburgse wijnen proeven, en vertellen we over de oorsprong, de smaak en de wijnproducten. Daarbij serveren we diverse smaakvolle hapjes, zodat de spijs-wijn combinaties optimaal naar boven komen.

Onze wijnambassadeur zal deze proeverij begeleiden en zijn kennis en passie voor Limburgse wijnen met jullie delen. 

“Na deze wijnproeverij is jouw liefde voor Limburgse wijnen geboren”

Voor wie?

Ben jij een fan van wijn en heb je er altijd al meer over willen weten? Dit in combinatie met heerlijke hapjes van ons restaurant? Dan is de wijnproeverij een heerlijke afsluiter van een dag vergaderen.

Wat zit er in de wijnproeverij inbegrepen?

  • 3 Limburgse wijnen om te proeven
  • Heerlijke hapjes passend bij de wijnen

Waar is de Limburgse Wijnproeverij?

Meer inspiratie