Landgoedspelen

Teambuilding van Toen

 • Als extra te boeken bij een meeting
 • Tot 20 personen €635, daarna €10 p.p.
 • Vanaf 1,5 uur

De Landgoedspelen: dat is hoe teambuilding er in de Middeleeuwen moet hebben uitgezien. Doe een beroep op je behendigheid en werk intensief samen om zo het winnende “Gilde” te zijn!

Wat ga je doen?

Kasteel Doorwerth is het middeleeuwse decor voor De Landgoedspelen waarbij jullie terug zullen gaan naar het verleden. Bij kastelen horen mysteries en aan jullie de taak om deze op te lossen in diverse “Gilde” teams. Middels traditionele spelen zoals tiepelen, krulbollen, belwerpen en hengelen kom je steeds dichter bij de oplossing van het mysterie. Weet jouw “Gilde” team als eerste het raadsel op te lossen?

“Doe een beroep op je behendigheid en werk intensief samen om zo het winnende “Gilde” te zijn!”

Voor wie?

Je wilt als organisatie je team dichter bij elkaar brengen en dat doe je het liefst op een informele manier. Of je bent op zoek naar een activiteit tijdens je bijeenkomst waarbij je je echt even in een andere wereld waant, zodat je daarna weer nieuwe energie hebt voor het vervolg van je bijeenkomst. De Landgoedspelen is dan een uitermate geschikte activiteit: samen met je collega’s ga je op een gezellige en informele manier samenwerken om het mysterie van Kasteel Doorwerth op te lossen.

Wat zit er inbegrepen bij De Landgoedspelen?

 • Professionele begeleiding
 • Activiteiten en de benodigde attributen voor een uitdagende workshop

Waar zijn de Landgoedspelen?

 • Kasteel Doorwerth

  Sfeervol koetshuis als bijzondere evenementenlocatie Doorwerth - Veluwe

  De ophaalbrug is de entree tot de sfeervolle binnenplaats waar je, naast Kasteel Doorwerth, het karakteristieke Koetshuis vindt. Hier binnen heet een knisperend haardvuur je welkom en wordt de ruimte zacht verlicht door kroonluchters en kaarsen. Welkom op één van de meest bijzondere evenementenlocaties van Nederland.

Meer inspiratie

 • Vanaf 10 personen
  Op maat

  Workshop Schapendrijven

  Schapen en mensen hebben meer gemeen dan je denkt! Ontdek tijdens deze bijzondere teambuildingsactiviteit de diverse metaforen zoals communicatie, leiderschap en rollen binnen een groep. Wie heeft als eerste zijn schaapjes op het spreekwoordelijke droge?

 • Als extra te boeken bij een meeting
  Tot 20 personen €500, daarna €10 p.p.

  Boogschieten

  Met het Middeleeuwse Kasteel als decor waan je jezelf echt even in de wereld van Robin Hood.

 • Op maat
  Op maat

  Creëer je eigen festival

  Festival 't Speuld staat garant voor plezier en impact. Jouw bijeenkomst wordt letterlijk een feest! In de openlucht geniet je samen van een barbecue of een heus foodtruckfestival. Dit wordt een dag die je niet snel meer vergeet...