Landgoedspelen

Teambuilding van Toen

  • Als extra te boeken bij een meeting
  • Tot 20 personen €635, daarna €10 p.p.
  • Vanaf 1,5 uur

De Landgoedspelen: dat is hoe teambuilding er in de Middeleeuwen moet hebben uitgezien. Doe een beroep op je behendigheid en werk intensief samen om zo het winnende “Gilde” te zijn!

Wat ga je doen?

Kasteel Doorwerth is het middeleeuwse decor voor De Landgoedspelen waarbij jullie terug zullen gaan naar het verleden. Bij kastelen horen mysteries en aan jullie de taak om deze op te lossen in diverse “Gilde” teams. Middels traditionele spelen zoals tiepelen, krulbollen, belwerpen en hengelen kom je steeds dichter bij de oplossing van het mysterie. Weet jouw “Gilde” team als eerste het raadsel op te lossen?

“Doe een beroep op je behendigheid en werk intensief samen om zo het winnende “Gilde” te zijn!”

Voor wie?

Je wilt als organisatie je team dichter bij elkaar brengen en dat doe je het liefst op een informele manier. Of je bent op zoek naar een activiteit tijdens je bijeenkomst waarbij je je echt even in een andere wereld waant, zodat je daarna weer nieuwe energie hebt voor het vervolg van je bijeenkomst. De Landgoedspelen is dan een uitermate geschikte activiteit: samen met je collega’s ga je op een gezellige en informele manier samenwerken om het mysterie van Kasteel Doorwerth op te lossen.

Wat zit er inbegrepen bij De Landgoedspelen?

  • Professionele begeleiding
  • Activiteiten en de benodigde attributen voor een uitdagende workshop

Waar zijn de Landgoedspelen?

Meer inspiratie