Organiseer een onvergetelijke kerstborrel

Waarbij heerlijk eten, plezier en saamhorigheid centraal staan

Wil je dit jaar een onvergetelijke kerstborrel organiseren waar nog lang over nagepraat zal worden? Ga dan voor een borrel die verder gaat dan een wijntje en bitterballen en geniet samen met collega's van een bijzondere ervaring. Wat dacht je van een zakelijk flirten kerstdiner? Of slederijden met husky honden? Het kan allemaal. Maak samen met Bilderberg van jouw kerstborrel een onvergetelijke ervaring.

Winter in the Woods

Op het landgoed van Hotel De Bilderberg staat van midden november tot eind januari een prachtige glazen kas, die ruimte biedt aan 200 personen voor een kerstborrel en een kerstdiner tot 100 personen. Een geweldige plek om te vieren, proosten en danken.

Hét ultieme cadeau

Wil je je werknemer(s) nog verwennen met een leuk cadeautje voor onder de kerstboom? Denk dan aan een Bilderberg Cadeaucard of Bilderberg Cadeau Arrangement. Genieten in één van de Bilderberg hotels op een prachtige en unieke locatie, daar wordt iedereen gelukkig van.

Ontmoet Marieke, regisseur van bijzondere ontmoetingen. Zij maakt elke kerstborrel bijzonder. Dat begint met een simpele vraag: wat is het doel van de kerstborrel? Om vervolgens samen een kerstborrel te organiseren met impact.


             Marieke.png

bilderberg momenten

Deel jouw mooie #outofoffice momenten op instagram.

Deel jouw mooie #outofoffice momenten op instagram. Voeg de tag #outofoffice toe aan jouw Instagram foto. En wie weet kiezen wij jouw foto uit om te delen op ons Instagram account.

hoe werkt dit? volg ons