Inspirerend vergaderen met voorzitter

Voor een goed idee, hoef je alleen maar te luisteren

  • Tot 250 personen
  • Op maat
  • Volledige duur bijeenkomst

Hotel De Bilderberg helpt je om inspiratie te ontvangen van de grote denkers van de aarde. Bijvoorbeeld met onze quote wall en het Bilderberg inspiratieboekje. Maar ook met workshops en lezingen van sporters, wetenschappers of succesvolle ondernemers. Zo brengen we je in contact met nieuwe inzichten. Connected business, noemen we dat.

Wat ga je doen?

Om te bepalen waar je heen wil, moet je goed weten waar je nu staat. Dat betekent ook kennis van trends en maatschappelijke verschuivingen die gaande zijn. Hotel De Bilderberg helpt je om te luisteren, te kijken en te bespreken. Wij verbinden historie met toekomst, het individu met de maatschappij en kennis met ervaring. Succesverhalen werken aanstekelijk en inspireren. Daarom brengen we jullie in contact met diverse dagvoorzitters die passen bij het doel van de bijeenkomst om jullie zo naar een hoger plan te tillen.

“Ontvang inspiratie van de grote denkers op aarde”

Voor wie?

Een visie ontwikkelen, een conferentie organiseren of een managementsessie houden? Dan verwelkomen wij je graag bij Hotel De Bilderberg. Hier staat alles in het teken van co-creatie en inspiratie. Want door je inspiratie te geven over belangrijke maatschappelijke thema’s en je in contact te brengen met nieuwe kennis, helpen wij je om een sterke toekomst te creëren.

Waar vergaderen met dagvoorzitter?

Meer inspiratie