Inspirerend vergaderen met voorzitter

Voor een goed idee, hoef je alleen maar te luisteren

 • Tot 250 personen
 • Op maat
 • Volledige duur bijeenkomst

Hotel De Bilderberg helpt je om inspiratie te ontvangen van de grote denkers van de aarde. Bijvoorbeeld met onze quote wall en het Bilderberg inspiratieboekje. Maar ook met workshops en lezingen van sporters, wetenschappers of succesvolle ondernemers. Zo brengen we je in contact met nieuwe inzichten. Connected business, noemen we dat.

Wat ga je doen?

Om te bepalen waar je heen wil, moet je goed weten waar je nu staat. Dat betekent ook kennis van trends en maatschappelijke verschuivingen die gaande zijn. Hotel De Bilderberg helpt je om te luisteren, te kijken en te bespreken. Wij verbinden historie met toekomst, het individu met de maatschappij en kennis met ervaring. Succesverhalen werken aanstekelijk en inspireren. Daarom brengen we jullie in contact met diverse dagvoorzitters die passen bij het doel van de bijeenkomst om jullie zo naar een hoger plan te tillen.

“Ontvang inspiratie van de grote denkers op aarde”

Voor wie?

Een visie ontwikkelen, een conferentie organiseren of een managementsessie houden? Dan verwelkomen wij je graag bij Hotel De Bilderberg. Hier staat alles in het teken van co-creatie en inspiratie. Want door je inspiratie te geven over belangrijke maatschappelijke thema’s en je in contact te brengen met nieuwe kennis, helpen wij je om een sterke toekomst te creëren.

Waar vergaderen met dagvoorzitter?

 • Hotel De Bilderberg

  Congreslocatie in het groen Oosterbeek - Veluwe

  Een prachtig landgoed, verscholen in de bossen bij Arnhem. Een diversiteit aan vergaderfaciliteiten gecombineerd met uitstekende service. Een plek met een rijke historie; hier vond namelijk de eerste Bilderberg Conferentie plaats. Welkom bij Hotel De Bilderberg. Dé partner in de organisatie van bijzondere bijeenkomsten.

Meer inspiratie

 • Vanaf 10 personen
  Vanaf € 75,00 p.p.

  Je eigen Bilderberg Conferentie

  We gaan terug naar het jaar 1954. Prins Bernhard krijgt een uitnodiging om een belangrijke, internationale conferentie voor te zitten. Hij neemt deze uitnodiging aan en gaat op zoek naar een geschikte locatie voor de bijeenkomst die tot op de dag van vandaag een fenomeen is in de politieke wereld: De Bilderbergconferentie.

 • 10 - 12 personen
  v.a. 599,- p.p.

  Run Your Hotel

  Gastvrijheid en customer experience krijgen een compleet nieuwe betekenis door deze ervaring.

 • 2 - 10 personen
  750 exclusief BTW

  Inspiratiewandeling

  De inspiratiewandeling is een unieke werkvorm waarbij de tourleider jullie begeleid naar een verrassend resultaat.