Hostmanship inspiratie workshop

Verwelkom jezelf, verwelkom elkaar en verwelkom je klant.

  • Vanaf 15 personen
  • € 149,- p.p.
  • 4 uur

Een inspirerende training waarbij de kunst om mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn, centraal staat.

Wat ga je doen?

Goed hostmanship werkt van binnen naar buiten. Alleen als iedereen zich welkom voelt binnen de organisatie, kun je klanten of bezoekers pas hetzelfde gevoel geven. Maar hoe kun je dit als bedrijf toepassen? Tijdens de training wordt je samen met je team uitgedaagd om een antwoord te geven op vragen als: hoe zet ik de kernwaarden om in gedrag? Hoe creëer ik een betere klantbeleving? Hoe creëer ik een inspirerende werkomgeving? Onderdelen van de training zijn ondermeer de Keizerskroon experience tour, de safari en de Hostmanship essentie.

“Een inspirerende training waarbij de kunst om mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn, centraal staat.”

Voor wie?

De workshop is een effectieve training geschikt voor teams die willen excelleren in klantcontact of voor het bewerkstelligen van een cultuurverandering, integrale projecten of het bevorderen van de onderlinge samenwerking.

Wie begeleidt de workshop?

De training wordt verzorgd door Hostmanship Nederland samen met Hotel de Keizerskroon. Zij laten je kennis maken met de filosofie gebaseerd op de kunst mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn.

Waar is de Hostmanship inspiratie workshop?

  • Hotel De Keizerskroon

    Royale vergaderlocatie in de stad Apeldoorn Apeldoorn - Veluwe

    Van oudsher is Hotel De Keizerskroon de herberg van Paleis het Loo. Deze royale achtergrond is nog iedere dag voelbaar op deze unieke vergaderlocatie in Apeldoorn. Geniet van ultiem gastheerschap, culinaire gerechten en geef jouw vergadering, training of heidag een koninklijk tintje.

Meer inspiratie