Gastvrijheidsworkshop

Laat je inspireren door onze gastvrijheid

  • Vanaf 15 personen
  • € 10,- p.p.
  • 30 minuten

Door deze nieuwe inzichten kom je weer op geheel nieuwe ideeën om de klantgerichtheid van je organisatie te verhogen.

Wat ga je doen?

De gastvrijheidsworkshop is een inspirerende en verassende break of start van je bijeenkomst. Samen met hoteldirectrice van Hotel De Keizerskroon leg je de link tussen de gastvrijheid van een hotel en de klantgerichtheid van een organisatie. Leer door de ogen van de gast te kijken en creëer nieuwe wow-effecten voor de gast of klant. Door deze nieuwe inzichten kom je weer op geheel nieuwe ideeën!

“Leer door de ogen te kijken van de gast en laat je inspireren door de gastvrijheid van ons hotel”

Voor wie?

De gastvrijheidsworkshop is voor iedereen die in contact staat met interne en externe klanten of gasten. De workshop geeft een boost aan inspiratie over manieren hoe je de klantgerichtheid van je organisatie kunt verhogen.

Wie begeleidt de workshop?

De gastvrijheidsworkshop wordt begeleidt door hoteldirecteur Frans van de Laak. Hij deelt de kroonwaarden van Bilderberg en koppelt deze aan de doelstellingen van je bedrijf. Inspirerend voor iedere organisatie.

Waar is de gastvrijheidsworkshop?

  • Hotel De Keizerskroon

    Royale vergaderlocatie in de stad Apeldoorn Apeldoorn - Veluwe

    Van oudsher is Hotel De Keizerskroon de herberg van Paleis het Loo. Deze royale achtergrond is nog iedere dag voelbaar op deze unieke vergaderlocatie in Apeldoorn. Geniet van ultiem gastheerschap, culinaire gerechten en geef jouw vergadering, training of heidag een koninklijk tintje.

Meer inspiratie