Foodcollege

Laat voeding de bron van je inspiratie zijn

  • 6 - 16 personen
  • Vanaf € 47,50 p.p.
  • 1 uur op dinsdag, woensdag of donderdag

Hoe houd je passie in je vak én presteer je op topniveau? Onze met een Michelinster bekroonde chefkok Tonny Berentsen geeft je inspiratie. Koken in een michelinsterren restaurant vraagt om kennis, ervaring maar vooral heel veel passie en liefde voor je vak. Tijdens het Foodcollege vertelt onze chef Tonny op boeiende wijze hoe De Kromme Dissel al ruim 45 jaar een Michelinster weet te behalen. Een inspirerend verhaal over passie, leiderschap en samenwerking.

Wat ga je doen?

Ben je klaar om geïnspireerd te worden? Ontmoet dan onze chefkok voor een Foodcollege van een uur. Zittend aan tafel, onder het genot van een hapje en een drankje vertelt chefkok Tonny Berentsen zijn verhaal. Waar krijgt hij inspiratie van, waar haalt hij de ingrediënten vandaan voor zijn michelingerechten en hoe “managet” hij zijn keukenbrigade. Met smaak vertelt hij over zijn zoektocht naar de beste leveranciers, over leiderschap vanuit aandacht en innovatie door co-creatie.

Na afloop van het college krijgen gasten zijn kookboek Inspiratie mee naar huis als naslagwerk. Een bijzonder verhaal over de oorsprong van inspiratie en passie voor je vak waar iedereen door geraakt zal worden.

“Onze met een Michelinster bekroonde chefkok Tonny geeft je inspiratie”

Wie geeft de workshop?

Tonny Berentsen, een gepassioneerde chefkok met jarenlange ervaring, neemt je graag mee in zijn wereld. De wereld van smaak, van het creëren van de ultieme smaakbeleving maar ook management en het omgaan met druk. Tonny en zijn team staan voor jullie klaar in Restaurant De Kromme Dissel, het enige restaurant in heel Nederland dat al 47-jaar aaneengesloten een Michelinster heeft.

Voor wie?

Het Foodcollege is bijzonder geschikt wanneer je houdt van lekker eten en drinken en meer wilt weten van het reilen en zeilen van een sterrenrestaurant. Maar zeker ook als thema’s als leiderschap, co-creatie en passie in je werk relevant zijn is dit informele college een eye-opener. Zo bieden wij volop inspiratie voor iedere branche en maak je van iedere zakelijke bijeenkomst een culinaire beleving.

Wat zit er inbegrepen bij het Foodcollege?

  • College van chefkok Tonny Berentsen
  • 3 culinaire hapjes per persoon
  • 1 (non-alcoholische) consumptie per persoon

Waar is het Foodcollege?

Meer inspiratie