Het Etiquette-diner

Leuk, lekker en leerzaam!

Uitnodiging

Het Etiquette-Diner

Een uitnodiging voor een formeel diner kan de nodige kriebels opleveren. Hoe houd ik mijn glas vast? Wanneer kan ik beginnen met eten? Welk broodbordje is van mij? Wat is black tie? Wie de basisregels van de tafelmanieren in de vingers heeft, onderscheidt zich als een gastheer, die een blijvende goede indruk achterlaat en zich kan concentreren op waar het eigenlijk om gaat: de conversatie aan tafel.

  • Maandag 18 september
  • Vanaf 17.30
  • Bilderberg Hotel De Keizerskroon

Een culinaire avond

om je vingers bij af te likken!

Tijdens een driegangendiner vertelt Etiquette-expert Lilian Woltering over de achtergronden van tafelmanieren. Maar er wordt ook lekker gegeten en veel gelachen. Onderwerpen als de rol van de gastheer/vrouw, menukeuze, wijnproeven, tafelschikking, toasten en speechen, tafelgerei, houding en conversatie komen op een informele manier aan de orde. Tussen de gangen door maakt zij u vertrouwd met alle tafelmanieren en hun achtergrond. Tijdens het eten is er ruim gelegenheid voor gezelligheid en conversatie. De sfeer is ontspannen en informeel.  

Lilian Woltering en Carla Maessen zijn uw gastvrouwen voor deze avond en zo combineren we etiquetteinspiratie samen met een avond culinair genieten en zinvol netwerken.

Maandag 18 september bent u van harte welkom, de ontvangst is tussen 17.30 en 18.00 en rond een uur of 22.00 loopt de avond ten einde. Mogen wij u ook verwelkomen? Stuur dan een e-mail ter bevestiging naar cmaessen@bilderberg.nl.