Drumsessie

Ontdek de kracht van trommelen

  • Vanaf 10 personen
  • Op maat
  • Op maat

Gezamenlijk drummen verenigt je team, verstrekt de verbinding en verbetert de groepsdynamiek.

Wat ga je doen?

Tijdens de workshop ga je samen met je team op Afrikaanse trommels trommelen. Het effect van de drumsessie is enorm: het ontstrest, richt zich op focussen en geeft energie aan de groep. Hierdoor heb je er de rest van je meeting profijt van. Ieder individu heeft een cruciale rol en is belangrijk voor de groep. Door het interactieve element wordt iedereen gemotiveerd en gewaardeerd door haar of zijn eigen bijdrage aan het succes. De achterliggende gedachte is dan ook dat iedere groep in wat voor een vorm dan ook ‘muziek’ kan creëren door efficiënt met elkaar samen te werken. Interactief drummen zorgt voor verbinding en laat zien hoe je samen met je team naar een doel kan werken door goed naar elkaar te luisteren, met elkaar te communiceren en als één geheel te opereren.

“Door het interactieve element wordt iedereen gemotiveerd en gewaardeerd door haar of zijn eigen bijdrage aan het succes”

Voor wie?

De drumsessie is perfect geschikt voor als je je team stapje voor stapje uit hun comfortzone wil halen. Door samen muziek te maken wordt de creativiteit aangeboord en door samen te lachen wordt saamhorigheid opgebouwd. In een drummend orkest verdwijnen barrières en is iedereen gelijk. Drummen zorgt ervoor dat het ijs breekt en is een effectieve manier om een groep mensen met verschillende achtergronden beter met elkaar te laten communiceren.

Wie begeleidt de drumsessie?

De workshop wordt gegeven door Drum Cafe Benelux. Drum Cafe Benelux bestaat uit een team van getalenteerde mensen met verschillende achtergronden. Iedereen in het team van entertainers, muzikanten, danseressen, zangeressen en inspirators draagt iets unieks bij met zijn of haar ervaring en talent. Het multiculturele team met diverse Afrikaanse en Westerse artiesten heeft één ding gemeen en dat is passie voor muziek, wat zich laat zien in energie en enthousiasme. Hierdoor is ieder optreden een onvergetelijke ervaring.

Sylvia van der Zalm,

Medewerker communicatie, De Volksbank

De workshop met Drum Cafe is een ervaring op zich. Er wordt goed ingespeeld op de groep. Mensen worden op een prettige manier uitgedaagd om uit hun comfortzone te komen, niemand blijft achter… Niet alleen een aanrader voor een fun element maar ook zeker als teambuilding. Een leuke, inspirerende en energieke sessie waarbij de deelnemers op een relaxte manier uit hun comfortzone zijn gehaald. Een prachtige afsluiting van een serieus dagprogramma. Dank voor de snelle en flexibele service!

Waar is de drumsessie

Meer inspiratie