Dineren in de tuinen van Paleis Het Loo

Onvergetelijke events met een koninklijk tintje

 • Tot 600 personen
 • Op aanvraag
 • Flexibel

In samenwerking met Paleis Het Loo verzorgt Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn recepties, diners en events bij de stallen of in de weelderige paleistuinen van Paleis Het Loo. Kom samen op de plek waar vroeger koningen en koninginnen het glas hieven.

Een onvergetelijk event met een koninklijk tintje? Dat kan bij Paleis Het Loo in Apeldoorn. In samenwerking met deze fantastische locatie biedt Hotel De Keizerskroon compleet verzorgde events. Van een gastvrij ontvangst tot geweldige catering voor alle gasten: alle details zijn tot in de puntjes verzorgd. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van Paleis Het Loo.

“Proosten in de Paleistuin of dineren vlakbij de koetsen: het unieke decor van Paleis Het Loo zorgt direct voor onvergetelijke events.”

Voor wie?

Feestelijke recepties, fundraising diners, bijzondere jubilea: Paleis Het Loo is dankzij haar koninklijke uitstraling de perfecte locatie voor luxe en feestelijke events. Wat wil je ook, wanneer kunt proosten te midden van een weelderige paleistuin of dineren met koninklijke koetsen op de achtergrond. Dit decor zorgt direct voor onvergetelijke events!

Door de verscheidenheid aan locaties op het landgoed is Het Loo voor zowel kleine gezelschappen en grote groepen als voor formele en informele bijeenkomsten geschikt. Zo biedt de Prins Hendrik Garage ruimte voor een informele dinersetting voor 80 gasten en is de Balzaal geweldig voor een formeel diner tot 130 gasten. Het stallenplein en de tuinen kunnen groepen tot 600 personen aan.

Inspiratie

Voor events bij Paleis Het Loo

Stallenplein

Het Stallenplein bestaat uit de Prins Hendrik Garage en de Aanspanplaats. Hier werden vroeger de paarden voor de koetsen gespannen. Met de historische koetsen en rijtuigen op de achtergrond, is het Stallenplein een geweldig decor voor een diner, receptie of vergadering tot 600 personen.

Paleistuinen

De tuin van Paleis Het Loo, met haar indrukwekkende fonteinen, barokke stijl en historische beplanting is met recht imposant te noemen. Een bijzondere plek voor bijvoorbeeld een receptie of een borrel voorafgaand aan een diner.

Balzaal en Prins Hendrik Garage

Wil je graag binnen dineren, dan biedt Paleis Het Loo een aantal mooie opties. Wat dacht je bijvoorbeeld van de klassieke Balzaal, waar ruimte is voor 130 dinergasten. Of de Prins Hendrik Garage, een historische ruimte met klassieke voertuigen waar je kan dineren met 80 gasten.

 • Een diner of receptie op de kroondomeinen van Paleis Het Loo wordt extra bijzonder door de inzet van de paardentram. Zo kunnen de gasten na een borrel in de paleistuinen met de tram naar het Stallenplein gebracht worden voor het diner.
 • Er is veel te zien in de paleistuin. Een wandeling met een gids door de tuinen voorafgaand aan het diner zorgt ervoor dat de verhalen van Het Loo nog mooier worden.
 • Koninklijk slapen na een geweldig diner? Dat kan in ons naastgelegen Hotel De Keizerskroon.

Over Paleis Het Loo

Paleis Het Loo is een voormalig Koninklijk Paleis, waar de Oranjes 300 jaar woonden en werkten. Het hoofdgebouw is gesloten voor renovatie, maar de paleistuinen en het Stallenplein zijn van april tot en met september open voor publiek. Hotel De Keizerskroon is direct naast het paleis gelegen en verzorgt de catering bij grootschalige of bijzondere events.

Zijn er andere meeting en event mogelijkheden bij Hotel De Keizerskroon?

 • Hotel De Keizerskroon

  Royale vergaderlocatie in de stad Apeldoorn Apeldoorn - Veluwe

  Van oudsher is Hotel De Keizerskroon de herberg van Paleis het Loo. Deze royale achtergrond is nog iedere dag voelbaar op deze unieke vergaderlocatie in Apeldoorn. Geniet van ultiem gastheerschap, culinaire gerechten en geef jouw vergadering, training of heidag een koninklijk tintje.

Meer inspiratie