Dineren in de Kersentuin

Casual dining op niveau met een gezonde dosis flair

  • Vanaf 2 personen
  • Op maat
  • n.v.t.

Casual dining met een gezonde dosis flair: zo kan restaurant De Kersentuin van het Bilderberg Garden Hotel in Amsterdam het beste omschreven worden. Onder leiding van Signature Chef Stefan van Sprang, heeft de Kersentuin een onvergetelijke lunch of diner in petto.

Wat ga je doen?

Verblijf je bij het Bilderberg Garden Hotel in Amsterdam voor een vergadering, zakelijke bijeenkomst of management meeting? Dan mag een diner in De Kersentuin niet ontbreken. Of je nu de dag bijzonder wilt afsluiten, je succes wilt vieren of op de goede samenwerking wilt proosten, De Kersentuin staat garant voor een onvergetelijke avond. Onder leiding van Chef de Cuisine Patrick Kessler, creëert de keukenbrigade van De Kersentuin ware kunstwerken op je bord, die niets anders dan een smaakexplosie beloven. Kleine gerechten die makkelijk gedeeld kunnen worden en met vaak een kleine twist naar de Aziatische keuken. Gecombineerd met een goed glas wijn en goed gezelschap, is De Kersentuin het decor voor een avond waar nog lang over nagepraat zal worden.

Private Dining

Heb je zelf nog een aantal vertrouwelijke gespreksonderwerpen op de kaart staan? Dan is private dining ook mogelijk. Intiem en vol privacy genieten van de sublieme gerechten van De Kersentuin.

“Kom genieten in één van de bekendste restaurants van Amsterdam.”

Voor wie?

Restaurant De Kersentuin is voor iedereen die houdt van bijzondere signature dishes en dit samen met zijn/haar collega’s wilt delen. Het restaurant biedt een ideale mix van kwaliteit en intimiteit in een informele sfeer. Geweldige gerechten, goede keuken en voortreffelijke service kenmerken het restaurant. Hiermee is De Kersentuin geschikt voor zowel zakelijke afspraken, management teams en board meetings.

Het menu: pure products en signature dishes

De menukaart is een mix van ‘pure products’ & signature dishes. Alle gerechten worden geserveerd in de vorm van een tussengerecht. Voor de lunch adviseert de chef dat u een keuze maakt uit 2 of 3 gerechten en voor het diner uit 3 of 4 gerechten. Prijs per tussengerecht varieert van € 15,00 tot € 20,00.

De Kersentuin is voorzien van gratis Wifi en makkelijk bereikbaar vanaf de A10 en de RAI. Openbare parkeergelegenheid en valet parking beschikbaar.

Marco K. (via TripAdvisor)

"Steeds een verrassing wat er op het bord lag, maar oh wat was het lekker.. Vers bereid, met een heerlijke wijn-spijs combinatie."

Waar is De Kersentuin?

  • Garden Hotel

    Stijlvolle vergaderlocatie in Amsterdam-Zuid Amsterdam - Randstad

    Vergaderen in volledige privacy terwijl buiten de wereld aan je voeten ligt. Nergens kan dat zo goed als bij het Garden Hotel. Gelegen tussen de prachtige herenhuizen in Amsterdam-Zuid is dit vijfsterrenhotel dé vergaderlocatie voor managementsessies, boardmeetings en internationale bijeenkomsten.