Create Your Own

Kookworkshop in Kasteel Doorwerth

  • 6 - 16 personen
  • Vanaf €59,50 p.p.
  • 3 uur

Ontdek hoe je als team kunt samenwerken en hoe de taakverdeling tot stand komt. Onze chefkok neemt je mee in de keuken en laat je zien hoe je de teamgeest kunt bevorderen!

Wat ga je doen?

Je gaat tijdens deze kookworkshop samen met de chefkok koken in de keuken van Kasteel Doorwerth. Bij binnenkomst staan er diverse ingrediënten uitgestald waarmee er gekookt gaat worden. Hoe kun je als team nu samenwerken in een kleine ruimte waar gerechten van goede kwaliteit vandaan moeten komen? En hoe komt een taakverdeling tot stand? De chefkkok weet als geen ander hoe je de teamgeest bevorderd en geeft tijdens het koken wat leuke keukengeheimen prijs. En ja, na het koken wordt het natuurlijk heerlijk genieten van al dat lekkers!

Koken in een middeleeuws kasteel
De kookworkshop Create Your Own vindt plaats in het historische Kasteel Doorwerth. Hier werden eeuwen geleden feestmalen bereid voor koningen en ridders. Het diner vindt vervolgens plaats in het historische koetshuis van Kasteel Doorwerth.

“Onze chefkok neemt je mee in de keuken en laat je zien hoe je de teamgeest kunt bevorderen!”

Voor wie?

De Create Your Own kookworkshop is ideaal voor groepen tot 16 personen die op een informele en vooral smaakvolle manier willen ervaren hoe je kan samenwerken. Want smaakt een gerecht niet veel lekkerder wanneer je het zelf samen gecreëerd hebt?

Wat zit er inbegrepen bij de kookworkshop?

  • 3 uur durende workshop
  • Begeleiding van chefkok
  • Driegangendiner

Waar is de kookworkshop?

Meer inspiratie