Castle Larp

Live Action Role Play

 • 25 - 60
 • Vanaf 65 p.p. ex btw
 • Circa 2 uur

In deze Castle-LARP waan je je in vervlogen tijden en maak je kennis met de “onsympathieke” Hendric van Dorenweerd en zijn kasteelbewoners.

Wat ga je doen?

Een rollenspel waarbij enkele tientallen spelers tegelijkertijd in een verhaal meespelen. Iedereen is bij het verhaal betrokken en de handelingen zijn niet van tevoren vastgelegd. Elke speler of groep heeft een personage en probeert naar de persoonlijkheid van dit “karakter” te handelen. Je reageert en improviseert op “live” gebeurtenissen.

In deze Castle-LARP waan je je in vervlogen tijden en maak je kennis met de “onsympathieke” Hendric van Dorenweerd en zijn kasteelbewoners. 

 

Voor wie?

De Castle LARP is geschikt voor iedereen die op een bijzondere wijze samenwerking binnen het team wil bevorderen. Maar ook wanneer communicatie en leiderschap thema’s zijn die binnen jullie team spelen, is deze workshop een absolute aanrader.

Wat heb je nodig?

Jezelf. De LARP-acteurs zorgen voor een professioneel programma waarbij onderhandelen, samenwerken, vertrouwen, misleiden, stelen en verleiden centraal staan.

Waar is de Castle LARP?

"Kan niet, bestaat niet! Dat is mijn motto. Graag zoek ik samen naar de juiste invulling van het evenement. Want niets is ons te gek!"


             Ronald Slomp V2.png

Meer inspiratie