Castle Larp

Word onderdeel van de geschiedenis

 • 25 - 60
 • Op maat
 • Circa 2 uur

Stel je voor hoe het is om een kasteelbewoner te zijn van Kasteel Doorwerth. Welke geheimen herbergt het Kasteel allemaal? Beleef de geschiedenis opnieuw met dit Live Action Role Play (LARP).

Wat ga je doen?

Dit Live Action Role Play is een rollenspel waarbij enkele tientallen spelers tegelijkertijd in een verhaal meespelen. Iedereen is bij het verhaal betrokken en er is geen vast script. Iedere speler of groep heeft een personage en probeert naar de persoonlijkheid van dit “karakter” te handelen. Je reageert en improviseert op deze manier op “live” gebeurtenissen. Je herbeleeft de geschiedenis en maakt kennis met de merkwaardige Hendric van Dorenweerd en zijn kasteelbewoners. 

 

Voor wie?

De Castle LARP is geschikt voor iedereen die op een bijzondere manier samenwerking binnen het team wil bevorderen. Zijn communicatie en leiderschap thema’s binnen jullie gezelschap? Ook dan is deze workshop een absolute aanrader.

Wat heb je nodig?

Een open houding, dat is genoeg! De LARP-acteurs zorgen voor een professioneel programma waarbij onderhandelen, samenwerken, vertrouwen, misleiden, stelen en verleiden centraal staan.

Waar is de Castle LARP?

 • Kasteel Doorwerth

  Sfeervol koetshuis als evenementenlocatie Doorwerth - Veluwe

  De ophaalbrug is de entree tot de sfeervolle binnenplaats waar je, naast Kasteel Doorwerth, het karakteristieke Koetshuis vindt. Hier binnen heet een knisperend haardvuur je welkom en wordt de ruimte zacht verlicht door kroonluchters en kaarsen. Welkom op één van de meest bijzondere evenementenlocaties van Nederland.

"Kan niet, bestaat niet! Dat is mijn motto. Graag zoek ik samen naar de juiste invulling van het evenement. Want niets is ons te gek!"


             Bilderberg Kasteel Vaalsbroek - General Manager - MaryLoes Bauer - Portret - 228x270px

Meer inspiratie