Bushcraft

De stilte der natuur heeft veel geluiden...

 • Max 25 personen
 • Op maat
 • Zelf in te vullen

Wil jij met jouw team jullie natuurvaardigheden verrijken en overleven in de natuur? Dan is de Bushcraft hiervoor de perfecte activiteit.

Wat ga je doen?

In teams van twee of drie personen zoek je de weg met een GPS-apparaat. Elk teamlid krijgt een eigen rugzak met opdrachten en materialen. Met je rugzak, overlevingspakket en pijl & boog ga je van start!

Onderweg kom je verschillende opdrachten tegen en ga je verschillende uitdagingen aan. Welk team wordt één met de natuur, vindt de weg weer naar huis en verzamelt ook nog eens de meeste punten?

“Wij hebben het ervaren als een leuke en avontuurlijke activiteit. In een klein team. Ook met gepaste afstand was dit goed te doen.”

Voor wie?

Bushcraft is er voor avonturiers. Kleine teams die er graag op uittrekken in de natuur en het avontuur op zoeken. Iedereen heeft zijn eigen materiaal en opdrachten zijn eenvoudig uitvoerbaar op 1,5 meter afstand.

Wat heb je nodig?

Alles wat nodig is om te kunnen overleven in de natuur, wordt door ons verzorgd. Het enige wat je nodig hebt is dus jezelf.

Waar is Bushcraft?

"Wil jij met jouw team een leuke activiteit op anderhalve meter afstand houden? Ik adviseer je graag over de mogelijkheden!"


             Marieke.png

Meer inspiratie