Bourgondische barbecue

Een onvergetelijke ervaring bij Kasteel Vaalsbroek

 • Vanaf 30 personen
 • Op maat
 • 3 uur

Kom bourgondisch barbecueën op de binnenplaats of één van de prachtige terrassen van het historische Kasteel Vaalsbroek.

Op zoek naar een leuke activiteit voor na een meeting of onvergetelijk event die bij iedereen in de smaak zal vallen? Kasteel Vaalsbroek verwelkomt je graag! Kom samen op de historische binnenplaats of één van de terrassen van Kasteel Vaalsbroek voor een bourgondische barbecue. Waar eeuwenlang graven en jonkvrouwen het goede leven vierden, organiseren we graag samen met jou een onvergetelijke BBQ. Hier proef je hoe Zuid-Limburg smaakt, met lokale producten, rijkelijk vloeiende wijnen en smaakvol, eerlijk vlees.

“Verbroedering, gezelligheid en ontspanning; iedereen komt samen rondom de barbecue van Kasteel Vaalsbroek.”

Wat is er inbegrepen bij de barbecue?

De bourgondische barbecue bij Kasteel Vaalsbroek kan helemaal op maat worden samengesteld. Lokale, verse producten, eerlijk vlees vol smaak en goede wijnen zijn rijkelijk aanwezig. De barbecue wordt afgestemd op het seizoen en persoonlijke wensen. Grote varkens aan het spit en lokale bieren, een smaakvol vegetarisch menu of liever meer verfijnde gerechten en goede wijnen? Alles is mogelijk!

Voor wie?

De bourgondische barbecue is ideaal als afsluiting van een meeting en voor bedrijfsfeesten / personeelsdagen. De informele setting en bourgondische sfeer zorgt voor verbroedering en echte Limburgse gezelligheid. Met de smaakvolle gerechten is er volop keuze en voor ieder wat wils. De barbecue is in alle seizoenen mogelijk, dus ook bij minder mooi weer en in de winter.

Waar is de Bourgondische Barbecue?

 • Kasteel Vaalsbroek

  Uniek kasteel als decor voor bijzondere bijeenkomsten Vaals - Limburg

  Omringd door de glooiende heuvels van Zuid-Limburg vind je een historisch landgoed. Een stukje buitenland in eigen land. Een uniek decor voor bijzondere bijeenkomsten met de mogelijkheid om te overnachten. Hier komen gastronomie, historie en beleving samen. Welkom bij Kasteel Vaalsbroek!

Meer inspiratie

 • Vanaf 2 personen
  Op maat

  Roofvogelworkshop

  Het gevoel dat je krijgt wanneer een krachtige roofvogel doelgericht op je af komt vliegen en op je arm landt, is niet uit te leggen. Dat moet je ervaren! Aanschouw deze prachtige vogels van dichtbij en leer valkenieren in één dag.

 • 4 - 1250 personen
  Vanaf € 72.50 p.p.

  Bourgondisch vergaderen

  Kasteel Vaalsbroek stelt je in staat het beste uit jezelf en je collega’s te halen.

 • Vanaf 20 vergadergasten
  Op maat

  Workshop vlaai bakken

  Waar je in Limburg ook komt, overal wordt je een stuk heerlijke Limburgse vlaai aangeboden. Het is het culinaire symbool voor deze bourgonische provincie. Tijdens deze smaakvolle activiteit worden alle zintuigen ingezet om achter de geheime ingrediënten te komen.