Boogschieten

Een schot in de roos

 • Als extra te boeken bij een meeting
 • Tot 20 personen €500, daarna €10 p.p.
 • Vanaf 1 uur

Deze eeuwenoude sport kan iedereen beoefenen. Waar men vroeger boogschieten gebruikte voor de jacht, is het tegenwoordig vooral een (Olympische) concentratiesport. Met uiteraard een fun en competitief gehalte.

Wat ga je doen?

Met het middeleeuwse kasteel als decor waan je jezelf echt even in de wereld van Robin Hood. Voel de spanning vanaf het moment dat je pijl de boog verlaat en terecht komt bij, of zelfs, in de roos! Nadat je schiethouding en techniek zijn geoptimaliseerd kan de competitie beginnen, welk team gaat er met de winst vandoor?

“Waar men vroeger boogschieten gebruikte voor de jacht is het tegenwoordig vooral een (Olympische) concentratiesport”

Voor wie?

Tijdens een bijeenkomst kan het fijn zijn om je even ergens anders op te focussen om zo energiek te blijven. Bij boogschieten ligt je focus letterlijk elders, namelijk bij de pijl en boog. Deze laagdrempelige sport is er één die past bij iedereen. Waar wachten jullie nog op? Richt je pijlen en schiet!
 

Waar is het boogschieten?

 • Kasteel Doorwerth

  Sfeervol koetshuis als evenementenlocatie Doorwerth - Veluwe

  De ophaalbrug is de entree tot de sfeervolle binnenplaats waar je, naast Kasteel Doorwerth, het karakteristieke Koetshuis vindt. Hier binnen heet een knisperend haardvuur je welkom en wordt de ruimte zacht verlicht door kroonluchters en kaarsen. Welkom op één van de meest bijzondere evenementenlocaties van Nederland.

Meer inspiratie

 • Vanaf 10 personen
  Op maat

  Workshop Schapendrijven

  Schapen en mensen hebben meer gemeen dan je denkt! Ontdek tijdens deze bijzondere teambuildingsactiviteit de diverse metaforen zoals communicatie, leiderschap en rollen binnen een groep. Wie heeft als eerste zijn schaapjes op het spreekwoordelijke droge?

 • Als extra te boeken bij een meeting
  Tot 20 personen €635, daarna €10 p.p.

  Landgoedspelen

  De Landgoedspelen waarbij jullie terug zullen gaan naar het verleden.

 • Op maat
  Op maat

  Creëer je eigen festival

  Festival 't Speuld staat garant voor plezier en impact. Jouw bijeenkomst wordt letterlijk een feest! In de openlucht geniet je samen van een barbecue of een heus foodtruckfestival. Dit wordt een dag die je niet snel meer vergeet...