Bijenworkshop

De overeenkomsten tussen bijenvolken en bedrijven

  • Vanaf 10 personen
  • Vanaf € 7,50 p.p.
  • 1 - 1,5 uur

Hotel Wolfheze heeft niet alleen een regulier hotel maar ook een heus Bijenhotel! De honing wordt gebruikt in de keuken van Hotel Wolfheze, maar dat is niet het enige. Onze eigen imker staat met veel plezier klaar om jullie te laten zien wat de paralellen zijn tussen het bijenvolk en het bedrijfsleven. Wij verklappen alvast: dat zijn er meer dan je denkt!

Wat ga je doen?

Graag ontvangen we jullie team bij het bijenhotel zodat we jullie meer kunnen vertellen over het volk van de bezige bijtjes. De imker vertelt enthousiast over de dieren en ook over wat het werk van een imker inhoudt. Wat bijzonder is aan de bijen is dat zij altijd het gezamenlijke belang boven het individuele belang stellen, het is echt één hechte groep. Wanneer je kijkt door het oog van de imker ga je de paralellen herkennen tussen het functioneren van de bijen als groep en het bedrijfsleven. Op een leuke en leerzame manier kijk je vervolgens samen naar de overeenkomsten en verschillen om zo de kennis weer te nemen naar je eigen kolonie van bezige bijtjes op het werk.

“Onze eigen imker staat met veel plezier klaar om jullie te laten zien wat de paralellen zijn tussen het bijenvolk en het bedrijfsleven”

Voor wie?

De bijenworkshop is geschikt voor groepen die op een informatieve manier nieuwsgierig zijn naar de paralellen tussen de natuur en het bedrijfsleven.

Wat zit er inbegrepen bij de Bijenworkshop?

  • Ontvangst met een heerlijke huisgemaakte honinglekkernij
  • Professionele begeleiding van onze imker

Waar is de Bijenworkshop?

Meer inspiratie