Hotel Klein Zwitserland

Food inspiration

Klein Zwitserlandlaan 5, 6866 DS Heelsum +31 (0)317 31 91 04

 • 10 meetingruimtes
 • Tot 175 personen
 • 71 hotelkamers
 • Restaurant met Michelinster
downloadcapaciteitsoverzicht

Hotel Klein Zwitserland maakt vergaderen smaakvol en bijzonder. Zeker in combinatie in het met een Michelinster bekroonde Restaurant De Kromme Dissel.

Bilderberg Hotel Klein Zwitserland maakt van elke bijeenkomst een culinaire beleving. Met de langst aaneengesloten Michelinster van Nederland, weet het hotel wat eten met je kan doen. Het biedt een basis voor samenwerking, voor passie en voor vernieuwing. Deze inspiratie brengt Hotel Klein Zwitserland ook naar meetings en events toe, met foodcolleges van de chef, kookworkshops in Kasteel Doorwerth en wijnproeverijen onder leiding van onze sommelier. Het nabijgelegen Kasteel Doorwerth is onderdeel van Hotel Klein Zwitserland en kan ingezet worden voor evenementen of als exclusieve meetinglocatie.

“Wij hebben een passie voor eten en drinken. Het brengt mensen samen, het verbindt en het inspireert. En dat is precies wat wij onze gasten willen bieden”

Voor wie

Bilderberg Hotel Klein Zwitserland is kleinschalig met veel persoonlijke aandacht. De locatie is geschikt voor een veelzijdigheid aan meetings en in het bijzonder voor bijeenkomsten met een culinaire touch of wanneer exclusiviteit belangrijk is.

Ligging en hotel

Hotel Klein Zwitserland is gunstig gelegen ten opzichte van de A50 en A12, op slechts enkele kilometers van Arnhem en 50 autominuten van Utrecht. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast restaurant De Kromme Dissel, bekroond met een Michelinster, bevat het hotel een lounge, bar en tweede restaurant. Direct naast het hotel ligt een 27-holes golfbaan. Kasteel Doorwerth, de evenementenlocatie van Hotel Klein Zwitserland, bevindt zich op 4 kilometer afstand.

Inspiratie

Voor bijeenkomen met een culinaire touch

Onze meetingruimtes

10 Meetingruimtes
Tot 175 personen in theateropstelling
Mogelijkheden voor exclusiviteit
Nabijgelegen Kasteel Doorwerth als extra locatie voor events

Wat anderen zeggen

Over meetings en events bij Hotel Klein Zwitserland

Onder de indruk

"Ik ben altijd onder de indruk van de gastvrijheid en aardigheid van de medewerkers. Bilderberg Hotel Klein Zwitserland levert altijd maatwerk en niets is ze teveel om te organiseren voor een optimale klantbeleving."

Mikkel Hofstee, CEO Lifeguard

Een top ervaring

"Wat was het een fantastisch feest. Wat mochten we genieten van een enorme service en gastvrijheid. Zowel op het kasteel als in het hotel. De flexibiliteit van jullie team was enorm. Bar open wanneer het nodig was etc. Iedereen heeft genoten. Dankjewel!"

Dianca Schussler, CEO Blinker

"Bij Hotel Klein Zwitserland bent u echt in goede handen, wij zijn uw servicepartner van begin tot eind. Meer weten over onze mogelijkheden? Dat vertellen wij graag!"


             Joen-Nuyten.png

Faciliteiten & Extra's

Bij de meetingruimte

In de meetingruimte

Vergaderkit
Beamer
Wifi
Flipovers

Coffee corner

Koffiemachine met Piazza D'Oro bonen
Verse muntthee
Fruitwater
Chocolademelk

Faciliteiten

Maître B'

In het hotel

Ligging

10 km tot Arnhem
50 autominuten vanaf Utrecht
75 km tot vliegveld (Weeze)
4 km tot NS station (Wolfheze)

Bereikbaarheid

Gratis parkeren (92 parkeerplekken)
Bereikbaar voor minder validen
Lift

Services

Roomservice
Wekservice
Bagage opslag

Eten en drinken

À la carte restaurant
Restaurant met Michelinster
Bar
Ontbijtbuffet
Buitenterras

Wellness en sport

Overdekt zwembad
Sauna
Turks Stoombad
Solarium
Fitness
Tennisbaan
Golfbaan

Overnachten

71 hotelkamers
Kamers met aanpassingen voor mindervaliden