Meetings en events bij Bilderberg

Maak van een zakenmeeting een waardevolle ontmoeting

13 bijzondere meeting- en eventlocaties

Vind de locatie die bij je past

Jouw meeting persoonlijk samengesteld

Neem contact op

Veilig én inspirerend vergaderen

Op zoek naar een meetinglocatie waar je de ruimte hebt om bij elkaar te komen? Waar er rekening is gehouden met anderhalve meter afstand, maar je nog steeds een warm welkom kan verwachten? Bilderberg is klaar om je te ontvangen! Ontdek onze aangepaste meetinglocaties én onze inspirerende oplossingen. 

Een locatie bezoeken? Dat kan online!

Via een virtuele rondleiding ontdek je of een bepaalde locatie geschikt is voor jouw meeting of event. Bij Bilderberg is het mogelijk om, samen met onze event regisseur, een online rondleiding in te plannen. Zo maak je uitgebreid kennis met het hotel en worden al je vragen beantwoord.

Breng je meeting naar buiten

Dé oplossing om niet met te veel mensen in een kleine ruimte te zijn? Ga naar buiten! Bilderberg biedt prachtige buitenlocaties, omringd door de natuur en met alle ruimte die je nodig hebt. Zo kan die brainstormsessie, training, teambuilding of groepsdiner toch doorgaan.

Onze bijzondere locaties

Bijzondere locaties voor evenementen en zakelijke bijeenkomsten

Vergaderen met afstand

Al jarenlang is Bilderberg de plek om samen te komen. Voor een vergadering, een training of een mooi event. En dat zijn we nog steeds! Maar wel een beetje aangepast. We houden nu fysiek afstand van elkaar, maar we zijn nog steeds gastvrij en creatief. Lees welke maatregelen wij hebben genomen zodat je veilig en vertrouwd een bijeenkomst bij ons kunt organiseren.

Lees meer over vergaderen met afstand

#outofoffice verhalen

Lees onze verhalen over bijzondere locaties, inspirerende personen en ontmoetingen die je verder brengen.

Ontmoet Marieke, regisseur van bijzondere ontmoetingen. Zij maakt elke zakelijke bijeenkomst bijzonder. Dat begint met een simpele vraag: wat is het doel van uw meeting? Om vervolgens samen een event te maken met impact.


             Marieke.png

Ontvang de gratis whitepaper

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Stel nou dat je met minder werk betere events kunt organiseren. Events die een blijvende impact en gemotiveerde deelnemers opleveren. Dat kan door vanaf het begin het doel centraal te zetten. Meer weten?

bilderberg momenten

Deel jouw mooie #outofoffice momenten op instagram.

Deel jouw mooie #outofoffice momenten op instagram. Voeg de tag #outofoffice toe aan jouw Instagram foto. En wie weet kiezen wij jouw foto uit om te delen op ons Instagram account.

hoe werkt dit? volg ons