Meetings en events bij Bilderberg

Maak van een zakenmeeting een waardevolle ontmoeting

13 bijzondere meeting- en eventlocaties

Vind de locatie die bij je past

Heerlijk eten, geweldige service

Lees wat wij beloven

Persoonlijk advies op maat

Neem contact op

Onze bijzondere locaties

Bijzondere locaties voor evenementen en zakelijke bijeenkomsten

Een unieke zakelijke bijeenkomst organiseren? Met prachtig gelegen locaties, aandacht voor goed eten en de Maître B' die voor je klaarstaat, biedt Bilderberg de perfecte basis voor jouw vergadering, training of evenement.

IETS TE VIEREN?

Ontdek onze geweldige eventlocaties

Van een onvergetelijk jubileum tot een spetterend bedrijfsfeest, en van een feestelijk diner tot een actieve teambuilding: ontdek de bijzondere eventlocaties van Bilderberg voor feesten en grote events.

On-top service

Iedere zakelijke bijeenkomst, van simpele vergadering tot groots event, heeft als doel om mensen te laten groeien. Je komt samen om te leren, om te verbinden of te vieren. Wat je ook wil bereiken, Bilderberg biedt de ruimte en de inspiratie om het beste uit je bijeenkomst te halen.

#outofoffice verhalen

Lees onze verhalen over bijzondere locaties, inspirerende personen en ontmoetingen die je verder brengen.

Ontmoet Marieke, regisseur van bijzondere ontmoetingen. Zij maakt elke zakelijke bijeenkomst bijzonder. Dat begint met een simpele vraag: wat is het doel van uw meeting? Om vervolgens samen een event te maken met impact.


             Marieke.png

Ontvang de gratis whitepaper

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Stel nou dat je met minder werk betere events kunt organiseren. Events die een blijvende impact en gemotiveerde deelnemers opleveren. Dat kan door vanaf het begin het doel centraal te zetten. Meer weten?

bilderberg momenten

Deel uw mooie #outofoffice momenten op instagram.

Deel uw mooie #outofoffice momenten op instagram. Voeg de tag #outofoffice toe aan uw instagram foto. Iedere week kiezen wij een foto uit om te delen op ons instagram account. volg ons

hoe werkt dit? volg ons