Bilderberg Hotel De Klepperman

Intiem, centraal gelegen en authentiek; sfeervol overnachten nabij Amersfoort.

Bekijk alle foto's

Omgeving

Hoevelaken is geografisch gezien het middelpunt van Nederland en is ideaal gelegen om een bezoek te brengen aan het bruisende Amersfoort of Utrecht. De Utrechtse Heuvelrug maakt dat de omgeving zeer natuurrijk is met prachtige bossen en verschillende heuvels. Dit nodigt uit om een lange wandeling te maken of een prachtige fietstocht.

Amersfoort

Bezoek Amersfoort en ontdek haar historische charme. Amersfoort is een gezellige stad waar u altijd kunt genieten, of u nu door de binnenstad aan het wandelen bent of aan het winkelen. De vele terrassen en horecagelegenheden nodigen uit voor een heerlijke lunch of diner.

Utrechste Heuvelrug

De talloze bossen, uitgestrekte weidegebieden, enkele zandverstuivingen en uiteraard de heuvels maken de Utrechtse Heuvelrug een prachtig en veelzijdig natuurgebied. Na de Veluwe is de Heuvelrug het grootste natuurgebied in Nederland. Ideaal om er eens heerlijk op uit te trekken met de fiets. Ook een stevige wandeling door de natuur is rustgevend en indrukwekkend.

Dolfinarium

Een dag Dolfinarium Harderwijk zal garant staan voor een ervaring vol ontdekkingen en ligt slechts een kwartier rijden van Hotel De Klepperman! Het Dolfinarium heeft een enorm groot aanbod aan zeezoogdieren, en is zelfs het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Tijdens een bezoek aan Dolfinarium zult u onder andere oog in oog staan met de dolfijnen, walrussen, zeeleeuwen en haaien.

Spakenburg

Vanuit Hotel De Klepperman is het authentieke vissersdorpje Spakenburg zeker een bezoekje waard. Wandel door de historische straatjes of bezoek de oudste botterwerf van Nederland.

Wijngaard Nijkerk

Op Landgoed Slichtenhorst in Nijkerk is Wijngaard De Breede Beek prachtig gelegen. Door speciale druiven rassen is het mogelijk om in het Nederlandse klimaat op duurzame wijze druiven te telen en daar goede wijnkwaliteit van te realiseren. Ontdek de Nederlandse wijnen tijdens een wijnproeverij of een speciale WijnFestiviteit!

Dierenpark Amersfoort

Ga een gezellige dag uit met het hele gezin naar het bosrijke dierenpark in Amersfoort. Hier wonen neushoorns, apen, tijgers en nog veel meer dieren die je van heel dichtbij kunt bekijken. DierenPark Amersfoort is uitgeroepen tot het meest kindvriendelijke dierenpark van Nederland. De kids kunnen via de Klim Alles-route met een touwbrug over de beren klauteren, oog in oog staan met bijzondere vogels en door het hyenaverblijf klimmen. Een ware ontdekkingstocht.