Bilderberg Hotel De Klepperman

Intiem, centraal gelegen en authentiek; sfeervol overnachten nabij Amersfoort.

Bekijk alle foto's

Kinderen bij Hotel De Klepperman

Samen met de hele familie genieten van een ontspannen verblijf bij Bilderberg Hotel De Klepperman nabij Amersfoort? Ook kinderen zijn bij ons van harte welkom! Bij een overnachting met ontbijt betaalt u voor kinderen tot en met 3 jaar alleen voor de eventuele kosten voor het bijzetten van een extra (kinder)bed. Bij arrangementen (een overnachting met diner of andere extra's) betaalt u voor kinderen een gereduceerd tarief.

Met de kinderen genieten in de omgeving van Amersfoort

Samen wandelen, fietsen en ontdekken

De omgeving rondom Amersfoort is het hele jaar door een schitterend gebied om te ontdekken. Ga wandelen of fietsen door de talloze bossen, uitgestrekte weidegebieden en adembenemde zandverstuivingen.

Kindvriendelijke extra's

bij Hotel De Klepperman

Familiekamers

Hotel De Klepperman beschikt over 4 kamers met een tussendeur.

Kinderbed

Op een Executive of Deluxe kamer kan één extra kinderbedje worden geplaatst voor €7,50 per nacht.

 

Extra bedden

Er kunnen extra bedden van normaal formaat op een Executive of Deluxe kamer worden bijgezet voor een bedrag van €15,- per nacht.

Eten en drinken

Het ontbijtbuffet van Bilderberg bestaat uit een brede variatie van verse broodjes en beleg, yoghurt en vers fruit en vruchtensappen. Het ontbijt is voor kinderen tussen de 0 en 3 jaar gratis. Kinderen tussen de 4 en 12 jaar krijgen 50% korting.

Oppas

Hotel De Klepperman biedt babyfoonservice, waarbij de receptie uw babyfoon voor u bij zich houdt. Oppas is mogelijk op aanvraag.

Speelfaciliteiten

Voor de kinderen is er speciaal klein speelgoed te vinden in het hotel.

Billy Bilderberg

Bij het inchecken in het hotel van uw keuze ontvang(en)t uw kind(eren) het spannende stripboek "Het raadsel van de Verdwenen Kroon". Met dit stripboek zal uw kind zich niet snel vervelen. Puzzels, raadsels, het Bilderberg kindermenu, een kleurplaat (uiteraard ontvangt uw kind ook potloodjes van ons!) en natuurlijk hoofdpersoon Billy Bilderberg die samen met zijn vriendinnetje een spannend avontuur in een Bilderberg hotel beleeft.

Kinderattracties

In de omgeving van Hotel De Klepperman

Dierenpark Amersfoort

In dit bosrijke dierenpark in Amersfoort kunt u veel verschillende dieren van dichtbij bekijken. Het park heeft een Klim Alles route waar de kinderen met een touwbrug over de beren klauteren en oog in oog staan met de bijzondere vogels. Dierenpark Amersfoort is zelfs uitgeroepen tot het meest kindvriendelijke dierenpark van Nederland!

 

Speelgoed Museum

Kijk uw ogen uit in het Speelgoed Museum in Terschuur. Ga terug naar de tijd dat er geen elektriciteit was. Er zijn ruim 160 verschillende oude ambachten, beroepen en winkeltjes te vinden. Eén ding is zeker, tijdens het bezoek komt u ogen tekort!

Dolfinarium

In het nabijgelegen Harderwijk kan het zeezoogdierenpark Dolfinarium gevonden worden. Een dag Dolfinarium Harderwijk zal garant staan voor een ervaring vol ontdekkingen. Tijdens een bezoek aan Dolfinarium zult u kennismaken met de dolfijnen, walrussen, zeeleeuwen en haaien.